maanantai 27. maaliskuuta 2017

ShowlinkPets-messut ja RC pentunäyttely

Sunnuntaina koitti Bitin ekat näyttelyt sekä ShowlinkPets-messut, joilla viime vuonnakin pyörin. 

Itse olin hieman kipeä, joten Linda tuli esittämään Bitin. Iso kiitos siitä! Bitin mielestä se oli ihan hirveetä, ei näin vaan voi käydä että oma ihminen katoaa näköpiiristä! Hienosti se silti malttoi olla ja esiintyä. Bitti sai KP ja oli luokkansa toinen. 

Hyvä koko. Erinomaiset mittasuhteet. Hieman pyöristynyt kallo. Kovin kookkaat korvat. Hyvä kaula. Hieman niukat etukulmaukset ja löysät kyynärpäät. Riittävät takakulmaukset. Hieno häntä. Liikkuu edestä kovin löysästi, hyvin sivulta katsoen. Hyvä karva ja väri. 

Bitti oli koko päivän tosi hienosti ja olen ylpeä siitä, paitsi arvostelun myös sen muun käytöksen puolesta. Sen kanssa oli mukavaa olla messuilla ja näyttelyissä, sillä poitsu oli hyvin hiljaa ja rauhallisesti melkein koko ajan. Ennen kehää se odotti kiltisti häkissä ja kehän jälkeen kulki hienosti vierellä kun kierreltiin kojuja. Bitin eka ruusuke. Pääsee esille Bellan mätsäriruusukkeen viereen. 😂


Messuilla piti tietenkin tuhlata rahaa ja hamstrata ilmaisia juttuja. Ostinkin tänä vuonna hieman enemmän, kuin viimeksi, mutta ilmaisia juttuja sain vähemmän. Hieno saalis silti!

Ostin 2kg säkin Taste of the Wildia, kun oli vain 10e pussi. Mauksi valitsin villisian, jollaista ei ole vielä aikaisemmissa testatuissa nappuloissa ollut. Iltapalalla nelikko saikin jo pienet maistiaiset nappulaa ja ilmeiseti tykkäsitvät, kun niin nopeasti kupeista katosi. Bitti tykkäsi jopa niin paljon, että söi ensin nappulat ja vasta niiden jälkeen lihan!
Ostin myös raakalihaa Hurjan kojulta testiin. Kyseisen merkin lihoja olen katsellut aikaisemminkin ja nyt päätin ostaa paketillisen testiin. Ostinkin levyn possun palalihaa.

Lisäksi ostin nahkapuruluita kaksi pakettia. Puristeluut on näiden herkkua, vaikka haisevatkin pahalta ja nuo hhc kananlihalla päällystetyt luut olivat kätevästi neljän pakkauksessa, joten ostin tietysti sellaisen!

Bitille ostin vielä pienen vinkuvan Kong-tennispallon. Sillä onkin keritty jo kovasti leikkiä!

Ilmaisia juttuja saatiin Puuilon pussista Prima cat näytepakkaus, Purina Beyond nappulaa näytepakkaus sekä toiselta kojulta Ziwipeak namipakkaus. Lisäksi voitin RC:n kojulta juomapullon ja kennelliiton kojulta dentalstikseja pakkauksen.


Löysin Kana-pantoja vain 10e kappale, joten pakkohan sellaiset oli ostaa! Bitti sai sinisen pannan ja Bella pinkin, tietysti jotta sopivat koirien muihin varusteisiin! Ostin nämä treeneihin ja pimeällä käytettäväksi, sillä niillä ei vielä treenipantoja ollut ja näissä on tosi runsaasti heijastimia!
Pannoissa on tosi paksu pehmeä turkkipehmike sisäpuolella, josta tykkään paljon! Mulla ei oo aikaisemmin ollut näin hyvin pehmustettuja pantoja koirilla. :D

Vastaan tuli myös koju, jossa myytiin näyttelyhihnoja. Tietenkin sieltä löytyi ihan täydellinen hihna Bitille, mustalla narulla ja sinisillä helmillä varustettu, kuin tehty meille! Vähän oli yli budjetin, mutta silti se oli pakko ostaa. Nyt kelpaa pikkukaverin esiintyä tulevissa näyttelyissä.


Pikkusten uudet pannat.


Kissoillekkin piti tietysti ostaa jotain. Puuilon kojulla oli Bilanx pateet vain 1.50e/2kpl, joten ostin heti neljä, jokaista makua yhden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.