maanantai 13. maaliskuuta 2017

Koiramuotia

Rukalta tuli ihan muutama päivä sitten uusiä värejä kaulapantoihin ja huppareihin. Hamsteri riensi tietenkin tuhlaamaan rahansa ja matkaan tarttui kaikille neljälle uudet pannat ja Bitille ja Tuutikille hupparit. Samalla ostin Kickylle samanlaisen softshell-takin, kuin Bellalla ja Bitillä on sekä Tuutikille omat rukka-valjaat, oransseina.


Uudet kuosit pannoissa on ihania! Meillä on ollut jo yli vuoden käytössä rukan pannat, joista olen tykännyt paljon. Uudet raidalliset värit ovatkin uudet suosikit, kivaa muutosta vanhaan! Likoille ostin uudet Bliss Stripe -pannat värissä pinkki, joissa on pinkki, vaaleanharmaa ja oranssi raita. Bitti sai saman pannan turkoosin värisenä, jossa on turkoosi, musta ja limenvihreä raita.


Huppareihin tulleet uudet värit emerald ja hot salmon tekivät myös vaikutuksen! Turkoosi emerald on värinä Bitillä myös sen kaulapannassa ja valjaissa, joten se sopii sen varustekasaan hienosti! Tykkään värin kirkkaudesta muutenkin tosi paljon.
Lohenpunainen väri löytyy meiltä jo softshelleista, joissa olen siitä tykännyt. Hupparissa väri on hitusen vaaleampi, jota en ehkä pidä ihan hyvänä asiana likaantumisen vuoksi. Väri on silti ihanan raikas ja keväinen!2 kommenttia:

  1. Ihan superkiva tuo uusi otsikkokuva, näytttää kuin kääkät hyppäisi suoraan ruudusta syliin. :)

    VastaaPoista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.