perjantai 10. helmikuuta 2017

Tavoitteet vuodelle 2017

Vuosi alkoi ja tammikuukin on kerennyt jo kulumaan. Jos nyt olisi jo aika julkaista uudet tavoitteet vuodelle.

Bella

-Treenata agilitya sujuvammaksi ja opetella uusia asioita. Erityisesti hyppytekniikka on Bellalla hakusessa. Myös irtoaminen on tavoitteena. Nyt Bella hiihtelee lahkeessa kiinni, kuin takiainen.

-Aloitella Rally-tokoa kunnolla. Ollaan koko viime vuoden loppu treenailtu perusasioita, mutta nyt tämän vuoden aikana on tavoite saada mukaan myös haastavampia.Bitti

-Aloittaa agilityn treenaaminen. Päästiinkin jo tammikuun alusta aloittemaan hallilla, kun ostin vapaakortin. Tavoitteena on saada agility kesän aikana sille tasolle, että päästään mölleihin syksyllä, kun Bitti on täyttänyt vuoden.

-Kiertää ekat näyttelyt. Aloitetaan homma mätsäreistä, mutta jo maaliskuussa on tiedossa isompaa näyttelyä epävirallisen pentunäyttelyn muodossa. Ollaan myös varmasti menossa Kuopio KV:seen elokuussa ja Jyväskylä KV:seen marraskuussa. Myös Tampere KV toukokuussa ja messari joulukuussa on harkintalistalla. 

-Opetella tavoille! 

-Tutkituttaa polvet! Bitti täyttää syyskuussa vuoden, jonka jälkeen on tarkoitus heti käydä polvet tutkimassa. Tietenkin toiveena on terveet polvet, jotta päästään tekemään täysillä!

Kicky ja Tuutikki

-Edistyä kotitokoilussa Kickyn kanssa. Kickyn keskittymiskyky on hyvin vähäinen, joten opettelu on ollut hidasta. Mutta parempi hitaasti ja varmasti kuin hätiköiden!

-Opettaa agilityn perusasiat kummallekkin.Blogi ja somet

-Yrittää päästä tasaiseen postaustahtiin blogissa. Loppuvuodesta melkein jo sainkin, mutta jälleen on tullut liian pitkä tauko väliin.

-Terästäytyä blogin somejen kanssa! Instagramissa on ollut ihan kiitettävän aktiivista, mutta facebooksivu on jäänyt ihan heitteille. 

Minä

-Opetella ohjaamaan koiraa paremmin agilityssa. Siinä mulla on ihan hirveästi opeteltavaa kaikin puolin. Lisäksi olen ihan liian hidas, joten se pistetään kuntoon myös!

-Muuttaa omaan asuntoon.

-Ajaa se ajokortti. 😂

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.