perjantai 13. tammikuuta 2017

Viikon kuulumiset

Pientä taukoa taas pitänyt kiireiden vuoksi. Koirien kanssa ollaan silti puuhailtu ahkeraan, erityisesti viime viikonloppuna.

Viime viikonloppuna käytiin kolmena päivänä hallilla treenaamassa Bellan ja Bitin kanssa. Koska aikaa on tässä välissä jo kulunut, en muista enää tarkemmin mitä tehtiin. Perjantaina taidettiin treenata taas Lindan kanssa. Bella teki muistaakseni miniminirataa, joka sujui kivasti. Bitti harjoitteli vähän putkea ja tolppien välistä kulkemista.
Lauantaina oltiin heti aamusta aikaisin liikkeellä. Nakki treenasi tällä kertaa hieman pidempää rataa, joka sekin sujui aivan tosi hienosti. Radalla otettiin myös puomia, joka sekin onnistui kivasti. Kontakteihin koskemista pitää vielä hieman treenata tosin. Bella koskee kivasti, mutta hätäilee, eikä tahdo pysähtyä tarpeeksi.
Bitillä oli lauantaina aivot hukassa kovasti. Otin sen kanssa putkea, joka sujui hienosti. Muun kanssa pentu höntsäilikin oikein kunnolla.
Sunnuntaina kävin treenaamassa kahdestaan Bellan kanssa. Tarkoitus oli ottaa putkia. Bellalle putket on edelleen pieni haaste ja koska putket sattuivat tällä kertaa kulkemaan puomin ali ja olemaan pidempiä, kuin mitä ollaan nyt otettu, sujuivat ne hieman tahmeasti.


Maanantaina käytiin ekoissa mölleissä, jotka ei menneet ihan suunnitelmien mukaan. Ens kerralla paremmin sit! Toivottavasti.

Arkena ollaan treenattu Bitin kanssa seisottamista ja odottamista. Ulkona ollaan harjoiteltu asettelua kuvaa varten, joka on Bitin mielestä tosi tyhmää puuhaa! Ei kukaan taho kököttää hangessa paikallaan, kun olisi paljon muutakin tekemistä!

Eilen Bitillä oli 16vk rokotukset, jolloin se sai nelosrokotuksen tehosteen ja rabieksen. Pentu oli jälleen reipas pikkuotus, eikä ollut rokotteesta moksiskaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.