tiistai 3. tammikuuta 2017

Hallilla ja arkitottelevaisuutta


Käytiin sunnuntaina 1.1. ekaa kertaa hallilla pitkästä aikaa. Bitille kerta olikin ihan ensimmäinen, mutta pentu oli silti reipas. Bella onkin hallilla ollut aikaisemminkin, kun käytiin viime keväänä agilitykurssilla.
Meillä on hallille nyt tammikuuksi vapaakortti, eli voidaan käydä treenaamassa milloin halutaan. Jos totean tän toimivaksi, otan tämän myös seuraavalle kuulle. Kulkemisessa on omat haasteensa välimatkan ja kyydittömyyden vuoksi. Olisikin se auto.

Linda tuli koirineen meille seuraksi. Bitti opetteli lyhyttä putkea, siivekkeiden välistä juoksentelua ja koskemista. Pikkutyyppi tekikin tosi hienosti ja oli innoissaan.
Bellan kanssa muisteltiin tuttuja juttuja, putkea ja takaakiertoa. Kurssilla Bellan heikkous oli putket, jotka jäikin tosi pahasti kesken kurssin päätyttyä. Yllätys olikin valtava, kun pieni koira juoksi putkeen kuin vanha tekijä. Pitkä mutkaputkikin meni hienosti, vaikka Bella ei sellaiseen kurssilla mennyt kuin kerran. Ihmeitä selvästi tapahtuu! :D

Bitti ei hallilla lähtenyt lainkaan leikkimään, vaikka kotona se on ihan paras juttu. Tavoitteena onkin saada pikkukoira rohkaistumaan leikkimisen suhteen.


Bitin kanssa ollaan treenattu ahkerasti arjen juttuja. Luoksetulo sujuu tosi hienosti, josta olenkin ylpeä. Istuminen ja maahan meno sujuu myös hyvin, mutta paikassa on vielä hieman hakemista. Pentu on vielä niin innokas, ettei malttaisi odottaa. Siinä onkin parannettavaa, vaikka sujuukin jo paremmin.

1 kommentti:

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.