sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Agilitytreenejä

Perjantaina lähdettiin heti aamusta treenaamaan Bellan ja Bitin kanssa. Koska mua tultiin hakemaan vasta kahdentoista maissa, oli aikaa yllin kyllin. Otettiinkin kummankin kanssa vähän kaikenlaista.

Bellalle kokosin pienen radan putkien harjoitteluun. Radalla oli pidempi ja kaksi lyhyempää putkea, jotka menivätkin kivasti. Bellan putki paranee koko ajan ja saadaankin sillä paljon lisää varmuutta tekemiseen!

Bellan kanssa tein välissä hieman seuruuta ja muita pieniä mielenvirkistyksiä. Ei olla seurailtu kunnolla sitten syksyn, mutta asia oli Bellalla silti hienosti muistissa. Sivu on Bellalle edelleen iso haaste, sillä se tahtoo mennä istumaan poikittain sivulle.

Loppuun päästiin tekemään ihan uutta asiaa Bellan kanssa, keppejä. Alkuun Bellaa mietitytti asia kovasti, mutta loppua kohden se alkoi sujumaan ja menikin ihan kivasti ja lopussa saatiin tehtyä jo neljällä kepillä. Bella väliin loikki ohjureiden yli, mutta hoksasi pian, ettei niin kuulu tehdä.

Bitin kanssa tehtiin myös putkia. Alussa tein Bitin kanssa kahdestaan yksittäin suoraa sekä pientä mutkaputkea, jotka menivät kummatkin hienosti. Bitti tykkää putkista hirveästi ja vetikin itsekseen rallia putkien läpi, kun innostui.
Myöhemmin Bitti pääsi tekemään kahta suoraa putkea peräkkäin. Niistä Bitti innostuikin kovasti ja lähti ihan intopiukeena putkiin.

Bitti opetteli myös hieman tokojuttuja. Harjoiteltiin sivua ja istumista, jotka sujuivatkin kivasti. Myös näyttelyhihna oli mukana, joten seisosin ja juoksutin Bittiä hieman. Seisominen sillä onkin jo tosi hyvä, mutta juoksemisessa on hieman kehityttävää. Bitti tahtoo vetää päätä alas tai alkaa pomppimaan.

Hallilla leikkimiseen saatiin jo edistystä, kun Bitti lähti jo hieman leikkiin! Vielä se ei innostunut samaan tapaan, kuin kotona, mutta lähti silti lelun perään.

Itselläni ei ohjaukset mene ihan nappiin, joten siinä on isoin harjoittelun paikka. Siihen yritänkin nyt keskittyä jatkossa kunnolla.

Oltiin Bellan ja Bitin kanssa jäällä lauantaina.

Sunnuntaina mukaan lähti myös Kicky. Tämä olikin Kickyn eka kerta hallilla ja agilitytreeneissä, joten otettiin sen kanssa vain helppoja juttuja. Kicky pääsikin tekemään yksittäistä hyppyä, joka olikin ihan tarpeeksi jännä juttu neiti herkkikselle. Seuraavalla kerralla Kicky voisi alkaa opettelemaan putkea, kun paikka on jo tuttu.

Bellan kanssa tehtiin jälleen pientä rataa usealla putkella. Bella meni tosi hienosti, vaikka itse olin jälleen myöhässä tai muuten vain ohjasin huonosti. Bella oli koko aamun kovin vinkuisalla päällä, joten vauhtia riitti radalla, kun pääsi purkamaan energioita. Radalla oli kaksi vähän mutkempaa putka, jollaiset ovat olleet Bellalle iso haaste, mutta jotka tällä kertaa menivät kuin vettä vaan! On se hieno! 💕

Bitti pääsi juoksentelemaan kaksien siivekkeiden välistä tänään. Sillä vasta virtaa riittikin ja vauhti oli sen mukainen! Bitille on muodostunut tyhmä tapa juosta kesken kaiken likkojen luo, jota se teki tälläkin kertaa useasti.

Kokosin sunnuntain videoista pienen koosteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.