perjantai 2. joulukuuta 2016

Pikkukoira oppii

Bitti-mies on asustellut meillä jo lähes kolmen viikon ajan ja kerinnyt siinä ajassa ottaa jo paikkansa lauman jäsenenä. Nartutkin ovat ottaneet pikkukaverin hyvin vastaan.
Bitti täytti tänään jo kymmenen viikkoa. Vasta se oli sellainen pieni pumpula! Parin viikon kuluttua sillä onkin jo ekat rokotuksetkin tiedossa.

Pienimmäinen on kerinnyt oppimaankin jo kaikenmoista. Istuminen ja luoksetulo onnistuu Bitiltä jo tosi hienosti, eikä maahanmenokaan enää kaukana ole. Tädit on opettaneet myös pahat tavat pienelle, joka kerjää jo aika uskottavan oloisesti.
Ulkoilu ei ole pikkukoiran suosikkijuttuja. Hihna on ikävä rajoite, jota piti pitkään kaluta kovasti. Nyt Bitti on kuitenkin jo hoksannut, että liikkumalla samaan suuntaan ihmisen kanssa, hihna ei olekaan niin kamala juttu! Ulkoilu on muutenkin alkanut maistumaan jo hitusen enemmän, tänään Bitti veti ekat hankirallinsakin Bellan ja Kickyn kanssa.


Nartut aloittivat juoksunsakin juuri. Bitti onneksi on vielä niin pieni, ettei niistä hölkäsen pöläystä ymmärrä. Likkojen keskuudessa ne kuitenkin aiheuttavat pöllöilyä, kuuroutta ja aivottomuutta. Lenkkeillessäkin saa olla jatkuvasti kiskomassa perässään koiria, joiden nenä tuntuu liimaantuneen hankeen.

Tämä ihminen hihnan toisessa päässä kerkesi täyttää tuossa juuri vuosiakin. Täydet 18-vuotta tuli mittariin, joten yksi aikakausi elämästä alkaa olla takana päin. :D Koirat olivat osana synttäreiden viettoa, kun ulkoiltiin ja puuhailtiin aamusta. Myös synttärikakku kuului tyyppien päivään.


Koska on joulu, mutta en kerkeä joulukalenteria julkaisemaan, haluaisin teiltä lukijoilta ehdotuksia ja postaustoiveita, joita voisin tässä toteuttaa! Erikoispostauksia on tullut kirjoiteltua viimeaikoina tosi vähän, vaikka ne olivat aikaisemmin ihan mun juttu, joten niiden pariin olisi kiva jälleen päästä!

Ja toki,
Hyvää alkanutta joulukuuta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.