keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Bitti on täällä!

Sunnuntaina pieni perheenjäsen sitten saapui! Bitti on ollut alusta saakka hurjan reipas ja oppinut talon tavoille jo hienosti. On opittu, että mistä kaapista tulee ruokaa ja että ulkona on ihan kivaa, vaikka siellä onkin märkää ja kylmää!
Iso leluvuori, jonka olen hamstrannut, on tullut todellakin tarpeeseen! Pentu leikkisi aivan koko ajan, jos se saisi päättää. Lempparileluiksi onkin tulleet ikean Råtta, jänisraato ja soikea kuminen pallo. Eikä se pesukarhu ja narulelukaan ihan tylsiä ole!

Ihmisten sänky on ihan paras paikka! Sinne halutaan niin kovasti, että välillä ipanan löytää lattialta sängyn vierestä nukkumasta. Vielä ei hetkeen kuitenkaan tyyppi osaa sängylle itse hypätä, vaikka yritys onkin kova.


Vielä on pieni Bitti hieman kärsimätön ja keskittymiskykyä ei tahdo löytyä. Silti on keritty opettelemaan jo muutamia tärkeitäkin taitoja. Bitti on opetellut kulkemaan hihnassa, joka sujuukin jo hyvin. Hihna ei häiritse ipanaa enää hirveästi. Myös yksin oloa ollaan harjoiteltu. Se on ollut haastavampaa, mutta hiljaa hyvä tulee!

Tänään kävin Bittiä ekaa kertaa kuvaamassakin. Pieni pentu ei tietenkään pysynyt paikallaan sekuntiakaan, joten kuvatessa sai olla nopea. Onneksi hanki hieman hidasti pienen viipottajan menoa, muuten kuvissa olisi esiintynyt vain mustia viuhahduksia. 

1 kommentti:

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.