perjantai 14. lokakuuta 2016

Koiramiitti


Oltiin Bellan ja Kickyn kanssa tänään Haukanniemessä koirakavereita ja ihmisiään tapaamassa. Käkkärät saivatkin kaltaistaan seuraa Lindan Iivarista ja Jassosta, joiden perässä viipottivatkin menemään. Myös Jessien söpö Ruusu-kleini oli menossa mukana, usein kaikkein vauhdikkaimpana.

Likat osasivat onneksi käyttäytyä varsin mallikkaasti. Alkuun piti kummankin huudella muutamat valitut sanat, mutta kun päästiin asiaan, eli siihen juoksenteluun, unohtui huutelut kokonaan. Bellan piti vähän välissä komentaa Iivaria ja Jassoa, jotka kovasti olisivat halunneet tehdä lähempää tuttavuutta. 

Kierrettiin niemi aluksi kokonaan ympäri, jonka jälkeen osa porukasta lähti jo kotia kohden, kun minä, Linda ja Jessie koirinemme kierrettiin vielä lyhyempi lenkki metsässä. Toisen lenkin aikana kerkesi tulla jo pimeä, mutta se ei koirien menoa haitannut. 

Toimin lenkin kuvaajana ainoana kameran mukaan ottaneena. Metsässä kerkesi hämärtyä sen verran heti alkuun, että jouduin nostamaan ISO-arvon varsin korkealle saadakseni valotusaikaa lyhyeksi liikkuvaa kuvatessa. Rakeisiahan kuvista tuli, mutta se ei onneksi hirveästi kuvissa häiritse, vaikka parempaakin voisi olla.2 kommenttia:

  1. Hymyilin ääneen tuolle Ruusun kuvalle! Saahan nämä napsia omaan käyttöön? :D

    VastaaPoista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.