tiistai 23. elokuuta 2016

Uudet perheenjäsenet


Meidän laumaan muutti jokin aika sitten kolme uutta jäsentä, kissanpennut Milli, Lumikki ja Felix. Milli ja Felix tulivat mulle omiksi ja muuttavat mun ja Bellan mukana sitten kun omaan kämppään on aika lähteä. Lumikki on äitini.
Kisseille tein jo oman instagramin @milli.felix, josta näiden kahden touhuja saa seurailla. Omaa blogia en kaksikolle tee, mutta ne tulevat varmasti vilahtelemaan täällä silloin tällöin.

Milli on 1.5. syntynyt, eli nyt reilut 3,5kk ikäinen. Nimestä päätellen tyyppi on tietysti tyttö :D Raitapaita on oikea villiviikari, se joko riekkuu tai nukkuu. Koskaan ei voi olla paikallaan, vaan aina on jotain meneillään.
Felix taas on kaverinsa vastakohta, rauhallinen ja kiltti pieni poitsu. Felix on Milliä hieman nuorempi, 17.5. syntynyt eli nyt reilut 3kk. Felixin ottaminen meinasi aluksi mennä sivusuun kissan ollessa varattu, mutta onnekseni varaus peruuntui ja kaveri tuli meille.

Milliviikari


Edellisistä kuulumisistakin on jo sen verran aikaa, että kirjoitetaan nyt samaan syssyyn nekin.
Koiruuksien loppukesä on kulunut hyvin tavallisissa merkeissä ulkoillen ja kaikkea kivaa puuhaillen. Kickyn ja Bellan kanssa ollaan tehty pitkiä lenkkejä syksyisissä metsissä sateisista ilmoista huolimatta. Pintä tokontapaistakin ollaan samalla harjoiteltu luoksetuloina ja seuraamisina.
Arkeenkin on jälleen palattu mun lähdettyä kouluun. Aloitin siis valokuvausopinnot jaolla. Opintojen on määrä kestää kolme vuotta, jonka jälkeen sitten katsellaan jatkoa. Koulun tehtävien tiimoilta olen kuvannut karvakavereitakin, joiden kuvia julkaisen myös uudessa valokuvausblogissa, johon kirjoitan koulun kuvaustehtävistä. Tosin pidän sen myös vapaa-ajan blogina, jottei sisältö olisi liian yksitoikkoista. :D Blogi löytyy täältä, jos jotakuta kiinnostaa tälläistä seurailla.

1 kommentti:

  1. Oii kissavauvoja! Tämä ensimmäinen on ihan sellainen korttikuvakissa :3

    VastaaPoista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.