tiistai 12. heinäkuuta 2016

Mökkeilyä

Viime viikko vietettiin Bellan kanssa mökkeilemässä. Paljon uintia, ulkoilua, puska-agilitya ja paljon muuta puuhaa!
Heti ekana päivänä tein pienen agilityradan pihaan, jota tulikin pyörittyä pitkin viikkoa välillä rataa vaihdellen. Tein matalan puominkin, josta Bella aivan hullaantui ja juoksi jo kaukaa käskystä puomille. Puomilla harjoiteltiin tietenkin kontakteja, vaikkei päissä nyt eri värisiä alueita ollutkaan. Bella hoksasi nekin hienosti. Hyppelytkin alkoi sujua tosi kivasti. Vielä kun saisi hieman lisää vauhtia ja kierroksia tuohon otukseen. En hoksannut ottaa kuvaa tai videota radasta ja meidän aksailuista, ensi kerralla sitten.
Bella uiskenteli melkein joka päivä, monesti vielä useaan otteeseenkin. Pieni muka-vesipeto jopa loikkasi itse veteen laiturilta pelastamaan ihmisiään. :'D Se kuitenkin pian hoksasi, että se voi odottaa laiturilla, eikä ketään tarvitse pelastaa. Kovasti se olisi paljuunkin halunnut, muttei päässyt.

Kyllä on niin kaunis asento taas.


Käytiin alkuviikosta Kankaanpäässä kauppakierroksella ja samalla katsomassa Kuninkaanlähdettä, jonka vierellä oli hurjan kiva pikkuketo, jolle koira pääsi tietenkin kuvattavaksi, kuinkas muutenkaan. Otus lötkähti heinikkoon maaten, jota ei yleensä koskaan tee, kuin käskystä. Oli vissiin kiva puska. :D Se on tuossa alemmassa kuvassa niin onnellisen näköinenkin! 

 Maariankämmekkä, joita seudulla kasvoi paljonkin.


Meidän oli tarkoitus lenkkeillä ekstra paljon kivoissa metsissä, mutta varsinkin alkuviikosta hyttysiä oli niin sankka parvi, ettei lenkeistä tahtonut tulla mitään. Söivät Bella-parankin ihan näpyille. Onneksi loppuviikosta oli jo parempi ja päästiin kiertämään hieman pidempi lenkki.

Torstaina käytiin Raumalla kyläilemässä ja katselemassa kaupunkia. Ikävästi päivä oli tosi sateinen ja kylmä, joten kierros vanhassa kaupungissa jäi lyhyeksi. Bella sattui olemaan ainut sadetakillinen, mutta me ihmiset värjöteltiin hyisessä ilmassa.

Viimeisenä päivänä käytiin soutelemassa, jonne Nakki tuli tietysti mukaan. Pelastusliiviä Nakille ei löydy, joten hieman jännitin sitä, mutta matka pikkuisen järven ympäri sujui oikein hyvin. Bella istuskeli muina koirina mun sylissä ja katseli maisemia. :D

3 kommenttia:

 1. Tuo onnellisuus-niittykuva on kyllä niin nätti :) Ja kivalta kuulostaa mökkireissu!

  VastaaPoista
 2. Tosi ihania kuvia jälleen, oi vitsi miten entistä blogiasi kaipailin, kun huomasin, että olet poistanut sen. Nyt onneksi eksyin jälleen tänne, tänne on aina niin mukavaa tulla on kuvat on niin ihania ja teksti on aina selkeää ja siitä jää aina hyvälle tuulelle - onneksi jatkoit bloggaamista kuitenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa vaihdoin vain blogin osoitetta, mitään ei siis poistunut (: Blogger vain näyttää edellisen osoitteen kautta mennessä blogin poistetun.
   Mutta kiva kun löysit blogin uuden osoitteen! (:

   Poista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.