keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Uusi ulkoasu ja kuvia kesäloman alusta


Saipas blogi taas vaihteeksi uutta ilmettä. Löysin tosi kivan vesiväribrushin, jonka kokeiluista innostuneena värkkäsin tämän. Vaihteluksi vähän raikkaampaa kokovalkoista pinkein grafiikoin. Omasta mielestäni tämä onnistui kivasti ja sopii blogiin. 

Koska oikein muuta postausaihetta ei ole, eikä oikein muuta erityistä tullut tehtyä, kuin valokuvattua, julkiastaan parhaita otoksia loman alulta! Saniaiskuva ja Kickyn ilmeily on napsaistu Haukanniemessä viikko sitten, kun oltiin Vihreiden järjestämällä retkellä siellä. 
Sunnuntaina pääsin toteuttamaan pitkään olemassa olleen haaveen kuvata sakemannia, kun käytiin lenkillä yhdessä kaverini Emman kanssa. Kuvissa esiintyykin Emman sakemanni Oiva. Mie mokasin lenkillä ja otin juoksuisen nartun mukaan, joka tietysti sai Oiva paran pään ihan sekaisin. 

Tänään pistetään tilaukseen oma dobopallo, jotta voidaan sitä harrastella ihan kotona ja kaikkien koirien kanssa. Erityisesti Kickyn kanssa kokeilua odotan kovasti, että pääsen sen kanssa harjoittelemaan kärsivällisyyttä ja toivottavasti myös karsimaan sen korkean- ja huteran paikan inhoa pois. Sitä ei esim. voi nostaa korkealle kannolle tai oksalle istumaan, vaan se hyppää heti pois epävarmuuttaan. Bellan ja Tuutikin kanssa sitä ongelmaa ei ole. 
8616(1)s12616(1)

2 kommenttia:

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.