torstai 30. kesäkuuta 2016

Juhannus


Vihdoin jaksaa ja kerkeää muuttohulinoiden lomassa vähän kirjoitella kuulumisia.
Juhannuksena jälleen retkeiltiin, kuten vuosi takaperinkin. Myös retkikohde oli sama, vaikka eri polkuja tosin mentiin. Leivonmäelle kävi matka, Kirveslammelle tänä vuonna.
Juhannusaattona olin isäni kanssa matkassa ja kierrettiin paikan kummatkin lyhyet lenkit. Mukana koirista oli Kicky ja Bella. Alunperin mukaan oli tarkoitus ottaa myös Tuutikki, mutta koska ennen lähtöä koirat ottivat ikävästi yhteen, lähti matkaan vain nämä kaksi kaverusta.
Lenkkien kiertäminen sujui nopsaan, jonka jälkeen grillattiin grillipaikalla, vaikka tosin unohdettiin makkarat kotiin. :D Koirat pääsivät myös uimaan viereiseiselle rannalle, jossa oli kivasti hiekkapohja ja sopivan matalaa.
Grillipaikan vieressä oli iso aukea, jolla treenailtiin koirien kanssa luoksetuloa ja paikalleen jäämistä. Seuruutakin yritin Bellan kanssa, mutta sen keskittyminen oli jossain aivan muualla, joten jätin sen toiseen kertaan.

Ennen retkeä käytiin koirakaksikon kanssa juhannustorilla, jossa ne käyttäytyivätkin tosi kivasti. Ei edes Kicky sähläillyt, vaikka se usein sitä tekeekin uusissa ja jännissä paikoissa.


Myös seuraavana päivänä lähdettiin samaan paikkaan, tällä kertaa äitini kanssa. Mukaan lähti tälle retkelle myös Tuutikki ja veljeni. Nyt myös ne makkarat pääsi matkaan. :'D
Jälleen käytin kivaa aukeaa treenailuun Kickyn ja Bellan kanssa. Tuutikkiakin yritin saada mukaan, mutta sitä ei voisi vähempää kiinnostaa, kun oli kivempaakin tekemistä. Tällä kertaa sain treenattua Bellan kanssa myös seuruuta.
Grillailtiin ja käytettiin koiria taas uimassa samaisessa rannassa, jonka jälkeen kierrettiin vielä lenkeistä toinen, Luupäänlenkki. Hei mitä sulla on siinä? Anna tänne!

Edellisessä postauksessa puhuin Dobo-pallosta, joka saapuikin tänne. Ollaan koirien kanssa sitä kokeiltu ja tykkäävät kovasti. Kicky yllätti mut taidoillaan. Odotin sen olevan hyvinkin epävarma pallon päällä, mutta sehän oli aivan innoissaan ja meni kuin vanha tekijä! Erityisesti kaikki ryömimiset ja tasapainoilut pallolla on kivoja!

2 kommenttia:

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.