sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Toisiksi viimeiset aksailut ja hiekkakuoppailua

Perjantai-ilta sujui jälleen agilityn parissa. Tämä oli toisiksi viimeinen kerta alkeiskurssia. Kesälle tulee varmaan vähän taukoa tästä, sillä alkavia jatkokursseja ei Haukkuvaarassa nyt ole. Katsotaan jos käytäisiin pariin otteeseen kesän aikana itsenäisesti hallilla treenaamassa tuttuja asioita, etteivät pääse aivat unohtumaan.

Treenit sujui mukavasti, vaikka koira olikin aivan muissa maailmoissaan suurimman osan ajasta. Otettiin lyhyitä radanpätkiä, joilla oli tarkoitus harjoitella ohjauskuvioita. Tällä kertaa ne alkoivatkin sujua jo paremmin.
Koiralle hyppyesteet olivat jälleen helppoja, mutta putket aiheuttivat edelleen päänvaivaa. Kerran Bella meni tosi mahtavasti putkeen ilman avustajaa suoraan, mutta muilla yrityksillä tarvittiin avustajaa pitämään koiraa paikallaan tai estämästä tulemasta mun perässä putken ohitse. Bella keksi myös hypätä putken päälle, jota se tekikin useaan oteeseen.


Lauantaina käväistiin hiekkakuoppailemassa kääkkäkolmikon kanssa. Oltiin varsin vähän aikaa, sillä paikalla olleet mopot häiritsivät, eikä uskallettu antaa koirien juosta kauheasti, etteivät lähde perään tai jää alle. Kivaa haukuilla oli silti.

Kaikki kolme aloittivat juoksunsakin. Kickyllä ne ovat jo melkein ohi, mutta Tuutikilla ja Bellalla juuri nyt päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.