perjantai 29. huhtikuuta 2016

Agilityssä

Tänään päästiin vihdoin aloittamaan Bellan kanssa kauan odotettu agility! Meillä oli kummallakin oikein hauskaa ja Bella väsyi puuhailusta niin, että makoili lopuksi matolla raukeana. Autossakin se oli ihan hiljaa tavallisen kitinän sijaan. Bella ei normaalisti viihdy kopassaan, mutta väsymys sai sen menemään tyytyväisenä sinne.
Meitä on ryhmässä kuusi koirakkoa, joista kaikki vaikuttivat mukavilta ja tunnelma oli kivan rento.


Tunnilla tutustuttiin koiran kanssa muutamaan esteeseen ja opeteltiin targetin merkitystä. Bella hoksasi targetin nopeasti, mutta esteillä se joutui hetken miettimään.
Tehtiin tehtäviä pareittain niin, että toisen koira oli välillä tauolla kentän laidalla, kun toisen teki tehtävää. Odottelu sujui Bellalta onneksi ihan mallikkaasti, vaikka varsinkin alussa sen piti kovasti kitistä mun perään. Hyvää harjoittelua tuo yksin jääminenkin kuitenkin on.
Ekana esteistä mentiin ihan tavallista aitaa ponnarin kanssa. Bella hoksasi tämän nopeasti, kun target oli suoraan esteen takana, mutta sivummalle siirrettäessä sen piti hetken miettiä, mutta tajusi jujun kuitenkin. Putken Bella hoksasi heti ja kipittikin nätisti sen läpi. Ainut kolmesta tällä kertaa esitellystä esteestä, mikä tuotti vaikeuksia, oli muuri, jonka yli Bella ei aluksi meinannut mennä. Pari hyvää pomppua se onneksi otti silläkin, mutta enimmäkseen se kiipesi siitä ylitse.


1 kommentti:

  1. Ai niin, tehän siellä olittekin kun me lähdettiin:D

    Meillä on nyt ollut hyppyesteinä aita, muuri ja pituus, ja sitten putkea ja pussia ollaan tehty, sekä rengasta. Meidän perjantain treenit menivät kyllä ihan päin peetä, haha:D Koiraa ei kiinnostanut ja se lamaantui, tosin syykin paljastui heti koirakoulun ulkopuolella: kauhea kakkoshätä:D Ihme kyllä ei suostunut sitten ennen treenejä tekemään niin meni treenitkin osittain ''pilalle''. Ens kerralla paremmin:D

    VastaaPoista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.