sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Agilitykurssille

Pitkään on ollut suunnitelmissa agilityn aloittaminen ja nyt se on ajankohtaista. Varattiin eilen meille alkeiskurssi ensikuun lopusta kesäkuulle asti. Kurssia ennen käyn agilityn alkeet luennolla, joka on pakollinen käytävä jos kurssille tahtoo.
Valittiin harrastuspaikaksi Haukkuvaara, josta olen lukenut paljon hyvää. Paikalle myös pääsee meiltä bussilla helposti ja hyvällä säällä myös pyörällä. Tunnit tulevat olemaan perjantaisin, joka on ihan hyvä päivä meille. 
Tässä on hyvin aikaa ennen kurssia valmistautua. Bellan kanssa varmaan treenataan ahkerasti ohituksia ja muiden koirien seurassa oloa sekä yritetään löytää sopiva treenipalkka. Koirankeksit ovat Bellalle mieluisia, mutta ne murustavat ja vievät oman aikansa syödä, joten ne eivät ole kurssilla vaihtoehto.


Blogi sai taas vaihteeksi uuden bannerin ja pari muuta pientä muutosta ulkoasuun. Käytiin metsäretkellä Haukanniemessä, josta mukaan tuli pari kivaa kuvaa, joiden ansiosta inspiraatio uuteen banneriin iski. Tämäkin on tosi yksinkertainen, sillä jotenkin en vain osaa enää ajatella blogia monimutkaisemman kanssa. 

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä kurssille! Ja tosi kivan näköinen banneri :)

  www.tottethehavanese.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Eikö jotkut pienemmät namit käy palkaksi? Isot ja kovat koirankeksit eivät ole ainoa vaihtoehto. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän mie juuri yritän, että löytyisi maistuva pienempi nami palkaksi. Koira vain ei innostu mistä vain ja monet haisevat niin pahalle, etten itse tykkää niistä.
   Keksittään eivät ole isoja, vain sen verran kovia, että pienellä koiralla menee rouskutteluun aikaa.

   Poista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.