maanantai 11. tammikuuta 2016

Meidän kuulumiset

Vähän kuulumisia taas väliin. Meidän vuosi on alkanut leppoisasti piileskelleen pakkasia peiton alla. Pikkuinen puolikalju(rotta) Nakki ei ollut kovin innoissaan pakkasista, sillä se jäätyi heti ulos päästyään. Kovimpien pakkasten aikan me ulkoiltiinkin vain lyhyitä lenkkejä.

Me ollaan vietetty Nakin kanssa paljon aikaa äitini luona, jossa Nakki on päässy oleskelemaan laumansa kanssa. Toissapäivänä käytiin hauvojen kanssa ulkona kuvaamassa. Postauksen kuvat onkin näitä kuvia.
Jouluna kuvauskalusto täydentyi uudella linssilläkin, Canon EF-S 24mm f/2.8 STM -pannarilla. Sillä en ole kauheasti koiria kuvannut, koska laajuutensa takia sillä on hankala pysyä perässä ja tarpeeksi lähelle mentäessä se hieman vääristää mittasuhteita.Monet koirabloggaajat ovat listanneet omalle sivulleen koirien kuluja ja niistä innostuneena tein omaankin blogiin sivun näille. Kulut löytyvätkin nyt ylävälilehdistä sivulta 'Kulut 2016'.

Vähän aikaa sitten Hurttahuoneella oli meneillään Dog Blog Awards, jonka tulokset julkaistiin hiljattain. Vasta monta päivää julkaisemisen jälkeen kävin katsomassa tuloksia ja sain huomata, että meidänkin blogi oli sijoittunut! Blogi oli valittu vuoden valokuvausblogiksi sijalle kaksi! En meinannut millään uskoa omia silmiäni ja edelleen on hieman epäuskoinen olo, eihän ne kuvat nyt ihan niin hyviä voi olla?
Kiitos kuitenkin ihan hurjasti kaikille blogiani äänestäneille!

Blogimaailmassa on tapahtunut muutakin jännää, kirjoittajan osalta.
Hain marraskuun loppupuolella ihan vaan vitsillä ja ajatuksella 'haetaan nyt, niin ei jää harmittamaan' Keskisuomalaisen uuteen blogiportaaliin Stooriin. Valtavaksi yllätykseksi mut kuitenkin valittiin yhdeksi bloggaajista ja niinpä alkunsa sai Valoherkkä -blogi.
Valoherkkä on valokuvausaiheinen, mutta postauksiin tulee varmasti sekoittumaan myös muita höpinöitä. Tätä blogia en kirjoita tuttuun tapaan bloggerissa, vaan blogi on Stoorin sivujen yhteydessä. Blogin löytää osoitteesta http://stoori.fi/valoherkka/ .Laitetaan nyt vähän mallikuvaa siitä, millaista jälkeä uudella linssillä tulee. Itse olen tosi tyytyväinen linssiin. Erityisesti maisemakuviin tämä on nyt ehdoton ykkönen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.