sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Kehäkärpänen

Tänään lähdettiin kokeilemaan ekaa koiraharrastusta Bellan kanssa. Kyseessä oli mätsärit Palokan Kodin Terran lemmikkimaailman yhteydessä.
Mätsärit olivat ihan ekat, joissa me ollaan kumpikaan koskaan oltu. Joskus pari vuotta sitten käytiin muutaman kerran näyttelyharjoituksissa, muttei kuitenkaan koskaan päästy itse näyttelyihin. Ennen näitä mätsäreitä me ei keritty harjoitella juuri lainkaan, mutta olen silti hurjan tyytyväinen koiran suoritukseen.

Me oltiin paikalla tuntia liian aikaisessa, koska muistin ilmoittautumisen alkavan kahdeltatoista, vaikka alkoivat vasta yhdeltä. Vietettiin se tunti sitten kierrellen ja katsellen synttäreillä esiintymässä olleita hiiriä, rottia ja kania.
Onneksi kuitenkin oltiin hyvissä ajoin, niin ei jouduttu sitten jonottamaan ilmoittautumisiin niin kauaa. Me pompittiin kehässä numerolla 42b, eli oltiin toisessa pariarvostelussa aikuisten koirien kehässä.


Koska me ei oltu harjoiteltu oikein ollenkaan, en odottanut Bellalta juuri mitään. Olin varma, etten saisi sitä seisomaan, mutta sehän seisoi, ja hyvin seisoikin, ainakin ekaksi kerraksi! Juostessa Bella tapansa mukaan pomppi, mutta saatiin silti punainen nauha! Toisessa kehässä ei pärjätty pidemmälle, mutta silti meni paljon paremmin, kuin koskaan olisin odottanut! Hieno Koiruliini!

Loppuun täytyy todeta, että tää on meidän juttu! Tullaan ihan varmasti käymään enemmänkin mätsäreissä jatkossa! Vaikka oltiin paikalla yli kaksi ja puoli tuntia, ei aika tullut lainkaan pitkäksi, vaikka siitä suurin osa ajasta oli odottelua. Ja koirulilla oli hauskaa pomppiessa kaikkien katsottavana, karkkipalkasta puhumattakaan! :D

Ja se pomppi!

3 kommenttia:

  1. Mun blogin valokuvaus sivulla on Bellasta yksi kuva! http://chocochilinchillailua.blogspot.fi/p/valokuvaus.html

    VastaaPoista
  2. Jee hienoa, että kävitte ekat mätsärit ja vieläpä tuntui omalta jutulta! Mahtavaa, siitä se sitten lähtee ja ihana tuo pomppukuva :') Nää on kyllä kivaa yhteistä tekemistä ja vielä, kun muistaa mennä iloisella asenteella, että hauskaa on tultu pitämään, eikä palkintosijoja hakemaan! Meidätkin saattaa bongata Jyväskylän mätsäreistä, kun omalla paikkakunnalla järkätään niin harvoin :)

    VastaaPoista
  3. Oiii ihanaa tykkäsit! Mä kans tykkäilen mätsäreistä siksi, että niissä on aina niin rentoa olla mukana ja koirat nauttii vähän erilaisesta tekemisestä :)

    VastaaPoista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.