keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Muistoja vuodelta 2015

Jälleen tuli aika jättää hyvästit kuluneelle vuodelle ja muistella sen aikana koettuja hetkiä! Bella, minä ja muut karvakaverit kiittävät lukijoita ja kävijöitä kuluneesta mahtavasta blogivuodesta! Blogi on kerännyt paljon uusia lukijoita, kommentointi on pysynyt hurjan asiallisena ja on ollut ilo kirjoittaa!


Tammikuu alkoi vielä blogin vanhan aiheen merkeissä, mutta pikkuhiljaa käärmepostausten saattelemana blogi alkoi muotoutua nykyiselleen. 


Helmikuulle talletettiin vuoden eka ihan kokonaan koirille omistettu postaus. Siitä lähti myös vihdoin koko idea koirablogista.
Maaliskuussa tein blogille facebooksivun, joka on ansainnut nyt jo reilut 60 tykkääjää! Kiitos kaikille heille!
Huhtikuussa blogi pyörähti todenteolla käyntiin kuvineen ja koirapostauksineen. Aloin kuvata paljon enemmän ja ajatuksella, ja kehittyä! Aiheina tuolloin oli koirat sekä kaikki se pieni, mitä kokeilin. Ostin Sigman putken, jonka ansiosta kuvaamisesta tuli entistä enemmän se juttu.
Toukokuussa seikkailtiin  vielä pitkin Lapuan metsiä, mutta jo kuun lopussa jätettiin myös jäähyväiset niille. KuToukokuun viimeiset päivät menivätkin muuttaessamme Jyväskylään. Blogin vanha maailma jäi täysin taakse poistettuani blogin vanhat postaukset. Myös valokuvaus koki muutosta hajottaessani vanhan 1100D:n ja ottaessani käytöön isäni 550D:n, joka kulkikin aina marraskuuhun asti mukana kaikkialle.


Kesäkuussa blogi valittiin koirablogiportaali Hurttahuoneeseen, jolloin se koki hurjan aktivoitumisen. Bellan kanssa seikkailtiin ja koluttiin niin uusia, kuin mulle jo ennestään tuttuja metsiä ja polkuja. Käytiin Leivonmäen kansallispuistossa ja Laukaan Tiituspohjan hiekkakuopilla.
Heinäkuussa Bellan kanssa käytiin uimassa ahkeraan. Bella pääsi myös elämänsä pisimmälle reissulle matkatessaan pääkaupunkiseudulle. Kuun lopussa mökkeiltiin ja seikkailtiin Satakunnassa. Ostin 50mm objektiivin, joka on kulkenut matkassa sen jälkeen ihan kaikkialle.
Elokuussa blogi alkoi viettämään hiljaisempia aikoja ja koki olemassaolonsa pisimmän tauon. Bellan kanssa seikkailtiin, kuvattiin ja puuhailtiin.
Syyskuussa hiljaiselo jatkui. Blogi kuitenkin sai aivan uuden elämän vaihtaessaan nimeään. Niimpä syntyi Belle Bella's. Syyskuussa käytiin myös Haapaniemessä seikkailemassa. 
Bella myös siirtyi lopulta kokonaan raakaruokintaan kokeiltuamme muutamaa eri sorttia nappulaa joka kerta päätyen huonoihin tuloksiin.Lokakuussa käytiin Isojärven kansallispuiston huimissa maisemissa ja Laukaan Sarakallioilla. Pikkunakki täytti kuun lopussa jo kolme vuotta!
Marraskuussa tänne saapui odotettu kaveri, uusi kameranrunko Canon EOS 760D pitkän odotuksen päätteeksi. Myös talvi kävi kylässä ja mie täytin 17 vuotta.Joulukuussa blogissa oli jälleen vähän hiljaisempaa. Kuun puolivälissä saimme jättää jäähyväiset laumaan melkein viisi vuotta kuuluneelle Ticolle. Kuvattiin vuoden viimeiset kuvat yhdessä Kickyn ja Tuutikin.
Näin meni meidän vuosi 2015.


Hyvää Uutta Vuotta 2016!

3 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Hyvää Uutta Vuotta! 🎇

    VastaaPoista
  2. En ole pitkään aikaan kommentoinu mut voi vitsi mä rakastan sun blogia <3 voisit varmaan joskus (jos sulla on aikaa ja jaksamista :D) tehdä jtn valokuvausvinkki- tai grafiikkapostauksia? :)

    VastaaPoista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.