maanantai 9. marraskuuta 2015

Uusi runko

Mulle saapui perjantaina uusi kameranrunko. Kyseessä on keväällä julkaistu Canon EOS 760D, jota olenkin kuolaillut ihan julkaisustaan saakka. Runko on todella tervetullut päivitys 550D:n seuraajaksi. Siinä on pieniä, mutta kuvaamiseen ja kuviin paljon vaikuttavia päivityksiä.

Koko viikonlopun satoi oikeastaan taukoamatta, joten en kameraa päässyt silloin ulos koiraa kuvatessa testailemaan. Sisällä olen kyllä kuvia napsinut ja kävin viikonloppuna maksuakin vastaan kuvaamassa.
Tänään päästiin kuitenkin vihdoin ilman sadetta ulos, joten kamerakin lähti mukaan. Sää ei silti ollut mitenkään kivoin mahdollinen, kun pilvien vuoksi valo oli tosi kummallista. Muutamia kivoja kuvia sain siitä huolimatta matkaan.
Tämä kamera osoittautui heti olevansa ihan omiaan koiria kuvatessa. Tarkennus on nopea, samoin sarjakuvaus, ainakin jos vertaa edelliseen runkoon. Alla olevat kuvat kuvasin 50mm linssillä, josta löytyikin tämän uuden rungon kanssa ihan uusia ulottuvuuksia. Nämä kaksihan ovat samoihin aikoihin julkaistuja malleja.


Enemmän kuvia ja tietoa rungosta löytyy valokuvausblogista, joka onkin tässä viimeaikoina ottanut muutaman ison askeleen eteenpäin, niin ulkoasun, kuin sisällönkin puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.