torstai 5. marraskuuta 2015

Testissä Acana

Bellalla oli ruokatestissä Acanan Lamb & apple nappulat Ryry'sin kautta. Minun piti niiden testailuista kirjoittaa muutamakin postaus, mutta taukoilun ja inspiraation puutteessa sen yhdenkin kirjoittaminen on jäänyt. Suuret pahoittelut tästä postausta odottaneille!
Nyt kuitenkin otetaan itseä niskasta kiinni ja kirjoitetaan edes jotain arvostelunpoikasta. Raksuista me ollaan vaihdettu jo pois kokonaan raakaan, mutta vielä ei ole liian myöhäistä kirjoittaa postausta.

Acanan raksuista jäi itselle hyvä kuva, ne toimivat Bellalla, se sai hyvin massaa ja sen turkin kunto parani. Jätöksien määrä ja koostumus meni alkuun hetkellisesti hieman huonoksi, mutta pian nekin paranivat normaaleiksi. Maistuvuuskin oli hyvää luokkaa, vaikka näidenkin kanssa tapahtui lopulta se sama, että Bella alkoi kuitenkin nirsoilemaan, kuten kaikkien aijempien raksujen kanssa. Tämän seurauksena koira taas laihtui ja päätettiin vaihtaa lihadieetille.
Pidin raksuissa itsessään erityisesti niiden pehmeydestä verrattuna moniin muihin kokeilemiimme raksuihin, joka oli iso etu, sillä vaikka raksut olivat suhteellisen suuria Bellan suuhun, sai Bella ne silti syötyä. Raksut myös pehmenivät nopeasti vedessä, joka on etu koirille, jotka eivät pysty kuivia raksuja syystä tai toisesta syömään.

Kahden kilon pussi riitti Bellalla pitkään, huomattavasti pidempään, kuin Brit Caren ja Hauhaun. Acanan annoskoko oli suhteessa näihin kahteen mainittuun todella pieni. Tämä on varmasti etu koirilla, jotka saavat herkästi vatsalaukunkiertymän tai jotka eivät suostu syömään kerralla niin paljon, kuin monia muita raksuja tulisi antaa.

Suosittelen Acanaa kokeiltavaksi! Vaikka hintaa raksuilla onkin, ovat ne kuitenkin koko hinnan väärti.2 kommenttia:

  1. Miten Bellan silmät rähmii noin paljon. Ettei vain olisi allergiaa??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät rähmi, vaan kuvassa oltiin justiin tultu ulkoa sateesta, niin Bellan naama oli märkä.

      Poista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.