perjantai 27. marraskuuta 2015

Talvi tuli, talvi meni

Niin, täälläkin oli se talvi. Jopa kolme kokonaista päivää se kesti ja sen aikaa saimme nauttia kurattomista lenkeistä. Talvi kuitenkin päätti, ettei vielä ole aika tämän enempää meitä ilahduttaa ja lähti pois. Lisää kuraa...

Bella-Nakki iloitsi lumesta kovasti. Erityisesti iltaisin lenkillä vapaana kipitellessään se vipelsi innoissaan lumessa ja jahtasi lumipalloja. Päästiin testaamaan meidän Rukan toppistakin kunnolla, vaikka ollaankin sitä jo aikaisemmin käytetty. Takki on hieman pitkä, joka kuitenkin osoittautui hyväksi asiaksi, sillä se lämmittää tosi hyvin takajalat ja selkää. 


 Blogi sai vaihteeksi uuden ulkoasun. kerkesi se vanha jopa vajaa pari kuuta olemaankin. Joku saattoi huomata eilen blogissa esillä olleen hieman erilaisen mallin, mutta siihen en tykästynyt, vaan tein tämän uuden.
Pidin vanhasta ulkoasusta paljon, mutta halusin vaihteeksi jotain aivan erilaista ja sellaista tulikin. Ideana tämänkaltainen on ollut jo pitempään, mutten ole oikein saanut tehtyä tälläistä. Samalla pinkkilinjalla jatketaan, kuten aina ennenkin. Nakki on liian pinkki toisenväriseen blogiin. q:
Uusi ulkoasu toimii täysin oikein vain zoomilla 100% (ainakin mun ja koulun koneella).  Sitä suuremmilla tai pienemmillä osa koirista heitää sivulle.

Reuna-nakki ja Up-lusu. :'P

1 kommentti:

  1. Miten teit tuon bannerin ? Kertoisitko ohjeet

    VastaaPoista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.