torstai 19. marraskuuta 2015

Lammikossa

 Täällä on ollut pitkään tosi sateista ja tuntui, ettei päivälläkään ole ollut kunnolla valoisaa. Tänään oli vaihteeksi poikkeus, eikä ole satanut ainakaan vielä tähän mennessä pisaraakaan. Masentavan paksu pilvikerroskin rakoili ja päästi hieman valoa maanpinnalle.
Hyvän ulkoilusään kunniaksi lähdettiin Bellan kanssa puuhailemaan ulos jo aiemmin, kun ollaan tavattu mennä. Otettiin kamerakin mukaan, kun ei ole viimepäivinä sitäkään päässyt ulos käyttämään. Mentiin sitten tutkiskelemaan pientä kirkasvetistä puroa, jossa Bella innostui jopa leikkimään vedessä matelevilla lehdillä ja kahlailemaan, vaikka vesi oli hyytävän kylmää.
 Silmät <3

Meidän kesäiset agilityhaaveet on taas tulleet esille ja enemmän harkintaan. Mulle yritetään tuputtaa jotain harrastusta, jossa voisi olla porukassa ja vaihtoehdoista agility kuullostaa parhaalta, kun siitä ollaan haaveiltu aiemminkin. Me tässä jossain vaiheessa mennään varmaan alkeiskurssille ja katsotaan, että onko agility se meille oikea harrastus.
Vielä ei olla valittu, että minkä kerhon kurssille mennään. Treenipaikalle olisi kuitenkin hyvä päästä bussilla, kun kyytiä ei välttämättä aina ole saatavilla. Katsotaan, katsotaan.
Onko teillä lukijoilla jotain toiveita mahdollista joulukalenteria koskien? Toiveita saa kirjustaa kommentteihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.