keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Mäellä jälleen!

Hei taas!
Me oltiin tänään pitkästä aikaa Ylistönmäellä lenkillä, tarkoituksena napsia metsäisiä kuvia vaihteeksi. Siinä onnistuttiinkin. Ylistönmäellä ei olekaan tullut käytyä nyt hyvään toviin. Kesällähän me rampattiin siellä turhankin usein ja polut alkoivat olla jo liiankin tuttuja.
Mäellä oli kaatunut paljon puita viime perjantaisen myrskyn jäljiltä ja Bella hyppelikin niiden yli innoissaan.

Kuvissa esiintyvä ällösöpö villapaita oli, kuinka ollakkaan, heräteostos Mustista ja Mirristä. 'Nokun se oli vaan kaks kymppiä!' :D On paita ollut tosi hyväkin, juuri sopiva tälläisille viileille syysilmoille, kun ei vielä viitsi toppatakkia Nakki raasulle tamuta. Lämmikettä, kun kuitenkin tuo nakunapero tarvii. Paidan kanssa sopii sattumoisin hyvin yhteen Bellan tuliaisena saama pinkki kaulapanta, joka tosin on hieman iso ja tippuu päästä, jos Bella päättä kiukutella. Pantaan saa onneksi tehtyä lisäreikiä, jos tarvetta tulee.

Tein (taas) uuden vesileiman kuviin. Tämän yritän nyt pitää hieman pitempään, kuin pari aikaisempaa. Aiankin tämä vielä miellyttää silmää. Vanhakin oli tosi kiva, mutta tassukuvioineen se ei oikein sopinut valokuvausblogin kuviin ja haluan kuitenkin vain yhden vesileiman kerrallaan käyttöön. No, on tämä uusi ainakin siisti ja istuu kuviin.Tässä vielä vertailun vuoksi vanha ja uusi vesileima.


Mistä kuvasta pidit eniten? Tykkäätkö enemmän uudesta vai vanhasta vesileimasta?
Käyttääkö sinun koirasi vaatteita kylmillä ilmoilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.