tiistai 13. lokakuuta 2015

Isojärvellä

Eilen lähdettiin hieman erilaisiin maisemiin ulkoilemaan Bellan kanssa. Ajeltiin Isojärven kansallispuistoon, jossa kierrettiin reilu neljän kilometrin lenkki. Lenkillä pysähdyttiin laavulle paistamaan makkaraa, josta Bellakin sai osansa. Makkaranpalojen lisäksi Bella naposteli eväänä BF merkkisen lihaherkun, josta on aikomus kirjoittaa myöhemmin arvostelua.

Kuvailin Bellaa välillä ja totesin moneen otteeseen, että metsässä oli tosi hankalan hämyisä valo joten kuvatessa sai säätää, että kuvista sai edes siedettäviä.
Retkellä kuvasin loppumatkasta pitkästä aikaa Sigmalla. En ole tainnut kuvata sillä kuin kerran sen jälkeen, kun ostin 50 millisen kesällä. Aluksi isolla painavalla putkella kuvaaminen tuntui törkeän vaikealta, enkä meinannut saada kamerasta millään tukevaa otetta! :D


Ennen retkelle lähtöä käytiin Rahulan rehussa ostamassa Bellalle lisää ruokaa ja Biltemassa uusi patja Bellan pesään. Bella on edellisen tyynyn repinyt hienosti ja siitä tullutta vanua tuntuu olevan ihan kaikkialla. Toivottavasti tuo uusi kestäisi hieman paremmin Bellan repimiset.

Innostuin tuossa pari päivää sitten tutustumaan Blogloviniin, jonne tein oman tilinkin. Blogia voipi siis seurailla myös siellä! 


6 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia! :) Sun postauksia on kiva lukee ne on kiinnostaviin ja kuvat "värittää" tekstiä! :3

  VastaaPoista
 2. Auta ! Olen yhden blogin lukia, jolla on toi lukia juttu samalla tavalla kun sulla. Miten voin poistaa itseni rekistöröidyistä lukijoista ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää mennä bloggerin sivulle eli blogger.com. Oikeasta reunasta omien blogien alapuolelta löytyy mutteri, jota klikkaamlla pääsee muokkaamaan luettuja blogeja. Sieltä voi erota lukijoista.

   Poista
 3. Eiks tuo oo Jämsässä? :) Se olis vähän niiku mun seuraava kohteeni ^_^ Toivottavasti vielä tänä vuonna :D

  VastaaPoista
 4. Hyvin on Bella saanut taas massaa takaisin!

  VastaaPoista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.