perjantai 4. syyskuuta 2015

Totaalista hiljaiseloa


Elokuu tuli, elokuu meni. Sitä eletään jo syyskuuta. 
Eli heipsan pitkästä aikaa! Ihan huomaamatta tämä "pieni taukoilu" venyikin oikein urakalla ja kuukin kerkesi vaihtua. Nyt yritän vähän aktivoitua täällä bloginkin puolella. Saatte ehdottaa myös postaustoiveita, jos teiltä löytyy sellaisia!

Bellan kanssa ollaan puuhattu sitä samaa mitä aikaisemminkin. Ollaan ulkoiltu ja siinä lomassa kuvailtu, laiskoteltu ja välissä parikertaa käyty pyöräilemässä. Mitä tavallisinta arkea siis. 
Naksuttimen eroahdistuskoulutuskin on tässä kerennyt edistymään, eikä Bella enää hauku yksin ollessa. Välillä se on hieman riekkunut, mutta pahemmilta tuhoilta on säästytty, jos syötyä pyöräilykopan klipsiä ei oteta huomioon. Hyvään suuntaan ollaan siis menossa. 

Kuvissakin on tapahtunut harppausta eteenpäin. Hommasin tuossa jonkinaikaa sitten itselleni adoben lightroomin ja photoshopin, joita olen tässä testaillut. Nyt pääsen tekemään kuvat raw-tiedostoista ja olenkin saanut kivojakin versioita kuvista aikaiseksi. Vielä se tietenkin vaatii harjoittelua, mutta alkaa tuo jo sujua hieman paremmin.

Bellan ja mun iloksi tänne meille muutti tuossa reilu viikko takaperin lisää populaa. Kolme hiirinaarasta, jotka nimesin Laikuksi, Pörröksi ja Pikuksi. Bella on kova auttelemaan näiden pikkukavereiden hoidossa ja vahtikin tarkasti siivouspäivänä kuljetuslaatikossa oleilleita hiirulaisia. 
Näille pikkuisille tein oman blogin ihan vain oikeastaan itselleni päiväkirjatyyppiseksi paikaksi kirjoittaa ylös juttuloisia. Blogi löytyy osoitteesta http://hileenhiirula.blogspot.com

1 kommentti:

  1. My day kuvina olisi kiva :)
    Ja joku mielipidepostauskin olisi mukava :)

    VastaaPoista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.