lauantai 12. syyskuuta 2015

Kuvasia

 Heipsan!
Olen käynyt Bellaa nyt parina päivänä kuvaamassa ja saattekin nyt vähän kuvantäyteisemmän postauksen vaihteeksi. Kuvat on muokkailtu lightroomilla, enkä ole vieläkään varma, osaanko sitäkäyttää. Saapi siis antaa kuvista palautetta!

Mulla meinaa tässä aivan tää postailu hiipua. Jotenkin sitä juttua vaan ei irtoa niin millään, kun yrittää kirjoittaa. Olenkin nyt ottanut tämän blogin kanssa saman rennon tyylin, kuin hiiriblogin, eli käyn kirjoittamassa silloin, kun sattuu juttua olemaan, tai juuri kuten nyt, kuvia.

Vielä loppuun, että blogin bannerin yläpuolella olleen Hurttahuoneen logon kanssa on pieniä ongelmia. Kuvaa klikkaamalla pääsee kyllä edelleen Hurttahuoneen sivuille, mutta kuva vain ei toimi. Eli ei syytä huoleen! ;)
6 kommenttia:

 1. Ei mitään paranettavaa noissa kuvissa! ;) Niin hienoja ovat! Ja Bella myös! :3 ♥

  VastaaPoista
 2. Millon teet sen paracork (?) hihnan ohjeen? T:yksi joka odottaa sitä ohjetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En saa muokattua videota, sillä editointiohjelma lakkasi toimimasta. Se on tulossa siis sitten, kun saan kuvattua uuden videon, jota ei tarvitse editoida.

   Poista
  2. Millä muokkaat videot, koska mullakin lakkas se muokkausohjelma toimimasta!

   Poista
  3. Muokkasin movie makerillä. Aikaisemmin toimi kyllä hyvin, mutta yhtäkkiä ei enää pysynytkään päällä.

   Poista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.