perjantai 14. elokuuta 2015

Täällä taas!

Viimeisimmät kuvat kesälomalta.

Ansaittu blogiloma on vietetty ja on aika palata koneen ääreen. Mun ei ollut tarkoitus pitää minkäänlaista taukoa, vaan ihan vahingossa huomasin lomailevani. 
Olin kyllä kovasti jo loman terpeessa, kun kirjoitusinspiraatio oli laskenut huimasti. Loma teki tehtävänsä ja täällä ollaan taas uudella innolla!

Bellan kanssa ollaan puuhailtu kaikkea tavallista. Eipä siis mitään kiinnostavaa kerrottavaa. Ollaan ulkoiltu, sekoiltu, kuvattu ja laiskoteltu. Meikäläinen on ahkeroinu niitä paracordremmejä, joista piti se ohjepostauskin ilmestyä, mutta pienten ongelmien vuoksi en ole saanut videota kasaan. 

Yksi tavallisuudesta poikkeava asia on tässä kuitenkin viimepäivinä tapahtunut. Mulla alkoi tietenkin koulu tiistaina, joten joutui Bella jäämään yksin kotiin. Ilmeisesti ihan hyvin on pärjätty, vaikka aina lähtiessäni on pientä kitinää kuulunut. Tullessani kotiin, on ollut hiljaista ja Bella on ollut nukkumassa. Tänään se kuitenkin vähän valitti, muttei niin, että se olisi kovasti ketään häirinnyt. 
Eikähön tämä tästä. 

En ole lainkaan tyhmän näköinen, enhän? (:

Tänään tänne tuli kyläilemään tälläinen Hessu Hopo aka Tico. Tikkare on siis mun ihan eka koira, joka asustaa äitini luona nykyään. Rodultaan tietenkin myös käppänä, kuten Bellakin. Tico on siis pian viiden vanha ikinapero.

Bellan ja Ticon kanssa ollaankin tänään pidetty rentoa meininkiä perjantain kunniaksi. Kuten saattaa arvata, ollaan ulkoiltu ja käyty tietysti kuvaamassa. Tikke pääsi myös pieneen manikyyriin ja sainkin napattua sen kynsistä ihan hyvin. Tico on vähän ärtsy kynsiä leikatessa, joten se on aina vähän operaatio. 

Tico hassuli muisti heti, kun kotiin tultiin, että mikä paikka tämä on. Tico on pienenä reilun vuoden ikäisenä täällä käynyt kyläilemässä. Jo hississä Tico oli ihan täpinöissään, mutta kun sisälle päästiin, veti Tico kauhiaa rallia ympäri huoneita, kun oli niin hirviän hauskaa! Joka nurkka piti tutkia ja jääkaapinkin sijainti löytyi. :D 

Huomenna sitä mennäänkin Bellan kanssa yökyläilemään äitini ja koiralauman luo. Sieltä siis luvassa ainakin kuvia.
 Ei muuten varmana poseerata!

Ehkä kuitenki...

Loppuun jälleen, että huomaatteko kuvissa eroa aijempaan. Kuvien pitäisi näkyä suurempina ja hieman terävämpinä. 
Kertokaa toki, miltä kuvat teidän näytöillänne näyttää!

3 kommenttia:

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.