maanantai 3. elokuuta 2015

Metäs on mukavaa

Elokuu on pyörähtänyt käyntiin ja kesäloman loppu lähenee uhkaavasti. Minä sain itse vielä taudinkin näin elokuun kunniaksi, niin postauksen kirjoittaminen on hieman jäänyt. 

Toissapäivänä lähdettiin pyöräretkelle koko porukka. Nakki oli tavalliseen tapaan nakkipaketissaan makoilemassa, josta se sitten kitisi, kun on tylsää. 
Kierrettiin Tiituspohjan kautta Vaajakoskelle, jossa pistäydyttiin Pandan tehtaanmyymälään ja käytiin seikkailemassa eräällä mäellä. Mäellä paisteltiin makkaraa ja nakki verotti mustikkasatoa napostelemalla oma-aloitteisiesti marjoja puskasta. 

Loppuun vielä viimeisimmät kuvat heinäkuulta. Oltiin taas Ylistönmäellä, jossa sitten kuvattiin kuten yleensä. Metsässä oli kiva valo ja kuviin tulikin mukavan pehmeä valo. 

Tämä nyt jäi tämmöseksi lyhyeksi, kun meikäläisellä ei vain aivot toimi yhtään. Ylihuomiseksi toivottavasti saan tehtyä ohjepostauksen paracordhihnaan. Tilattiin perjantaina lisää narua ja klipsuja, jotka toivottavasti huomenna tipahtaa postiluukusta. Myös uusi kameralaukku pitäisi tulla pian. 1 kommentti:

  1. Hienoja kuvia :) Sä osaat kuvata tosi hyvin.

    VastaaPoista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.