torstai 30. heinäkuuta 2015

Yhteistyökuvioita

Blogissa on käsillä historiallinen hetki, ensimmäinen yhteistyöpostaus ikinä.

"Ryry's on veikeä koiranruoka- ja koiratarvikepuoti verkossa. Haluamme, että koirien elo on luonnollista ja kepeää, koiramaista. Olemme valinneet hyllyillemme hyviksi toteamamme tuotteet, joissa korostuu ekologisuus, laadukkuus ja herkullisuus. Käy peremmälle!"


Saatiin yhteistyöhön vasta ovensa avannut koiratarvikkeita ja ruokia myyvä verkkokauppa Ryry's, jonka varasto sattumoisin sijaitsee aivan meidän lähellä. Puodin valikoimaan kuuluu neljää laadukasta kuivaruokaa, koiran tarvikkeita ja herkkuja. Kuivaruokavalikoimaan kuuluvat laadukkaat Orijen, Acana ja Escapure sekä Ruotsissa lähtöisin oleva Magnusson, jonka lihasta vähintään 44% on laadukasta Ruotsissa tuotettua naudan ja porsaan lihaa. 
Ryry'sin verkkokaupan löydät osoitteesta ryrys.fi
Blogin seuraajat saavat 15% alennuksen Ryry'siltä koodilla HILE.
Koodi on voimassa 2 viikkoa tämän postauksen julkaisun jälkeen.

Ryry'siltä saimme näin ensialkuun kokeiltavaksi Acanan Lamb & Okanagan apple kuivaruuan. 
Acana on valittu maailman 25 laadukkaimman koiranruuan joukkoon. Se onkin sisällöltään ravitsevaa ja se sisältää runsaasti laadukasta lihaa. Ruuat eivät sisällä vehnää. Osa ruuista on myös täysin viljattomia ja niissä viljat on korvattu esim. omenalla ja marjoilla. Acanan ruuat eivät sisällä mitään keinotekoisia väri- maku- tai säilöntäaineita. 
Ruoka, mikä me valittiin on Acanan singles sarjaa, joiden lihana on vain yhtä eläintä. Tässä laadussa se on lammas. Lamb & Okanagan apple on täysin viljaton ja perunaton ruoka ja se sopii hyvin allergisille ja herkävatsaisille koirille. Me päädyttiin tähän laatuun, sillä Bellan aikaisemmatkin raksut olivat lammas pohjaisia ja se on sopinut Bellalle hyvin. Myös viljattomuus ja perunattomuus olivat hyviä ominaisuuksia. 
Raksuja päästiinkin testaamaan jo heti kotiin päästyämme. Pussista paljastuikin litteitä ja Bellan nenään selvästi hyvän tuoksuisia raksuja. Raksuissa on hieman voimakkaampi tuoksu, kuin aikaisemmissa ja se varmasti herättikin Bellan mielenkiinnon. 
Bella oli aluksi hyvin epäluuloinen näitä kohtaan ja pepensikin niitä pitkin lattiaa. Hetken maisteltuaan kuppi kuitenkin tyhjeni vauhdilla ja Bellan kerjäsi lisää. Raksut olivat hieman pehmeämpiä, kuin aijemmat, joten niitä oli suht suuresta koosta huolimatta helppo Bellan syödä. Aijemmin Bella on nirsoillut kovasti suurempien raksujen kanssa. 
Raksut vaikuttavat näin ensialkuun oikein laadukkailta ja hyviltä. Me testaillaan näitä nyt jonkin aikaa ja raportoidaan tuloksia tänne testauksen edetessä. Jos ruoka näyttää sopivan ja ruoka maistuu, luultavasti jatketään myös tällä. Saatiin myös tervetuliaislahjana pieni pussukka herkkuja. Bella tykkäsi näistä kovasti ja meinasikin jo varastolla haukata pussia. Herkkujen maistuvuudesta tosin ei ollut epäilystäkään, onhan tuo Nakki sellainenkin herkkusuu! :D 


2 kommenttia:

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.