lauantai 11. heinäkuuta 2015

Vieraita vieraan perään

Tänään meille tuli toinenkin vieras, vanha kaverini Lapualta joka on perheineen sukulaisten luona viikonlopun. Lauran kanssa ollaan Lapuallakin käyty koiria ulkoiluttamassa, joten niin tehtiin tänäänkin. Kuten aina Lapuallakin, otti Laura Kickyn talutettavaksi ja mie otin Bellan.

Melkein naurettavaa kirjoittaa, että taas ja jälleen kerran mentiin se loppuunkulutettu ylistönmäenlenkki. Tekosyiksi luetellaan nyt vaikka että kun siellä on niin kivat maastot ja se on ainut paikka tässä lähellä, jossa voi pitää koiraa irti. Koirapuistoja lukuunottamatta tietysti.
Lenkin aikana ei onneksi satanut muutamaa hitusta enempää. Muuten sitä onkin sitten koko illan satanut.

Taidan olla aika mielikuvitukseton taas, kun jälleen me matkalla niissä samoissa puskissa ja samoilla kivillä napsittiin kuvia. "Muttakun ne kukat on niin söpöjä ja se kivi niin nätti."
Luppeli pääsi poseeraamaan tuo Rukan ihana sadetakki päällä. Se on niin suloisen värinen ja erityisesti metsän vihreätä sammalikkoa vasten se on kuin karkki. Selkeää pientä merkkiuskollisuutta. :D Tuo huppukin on niin söpö, ja kaatosateelle minusta ihan huippu keksintö.

Kicky jää vieraaksi vielä toiseksikin yöksi. Päästään vielä huomenna reippailemaan ja ajateltiinkin mennä Kuokkalan suunnalle tutkimaan. On se niin erilaista ja jotenkin niin mukavaa katsella noiden menoa, kun niitä on kaksi.

Jälleen se ainut onnistunut Kicky-kuva. Muissa se näytti taas ihan saukolta. 

Sitä tuli huomattua, että saan parhaat kuvat jostain kumman syystä aina pilvisellä säällä. Olen nyt kuvannut monena päivänä auringossa ja kerkesin jo luulla kadottaneeni kuvaustaidot kokonaan, mutta tänään sain taas napattua monta hyvää kuvaa. Aina ne auringossa otettuihin tulee varjot rumasti. Ainakin yksi hyvä puoli löytyi sateisesta kesästä! :D
Aina sitä kaikki sanoo, et aurinkoisessa säässä on paras kuvata. Taidan olla tässäkin asiassa se oman tien kulkija ja väliinputoaja.

2 kommenttia:

  1. Se on minullakin niin, että en saa aurinkoisella säällä kunnon kuvia oikein millään. Pilvisellä säällä saa helpommin hyviä kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Takki on ihana! Minäkään en tykkää kuvata aurinkoisella säällä. Heijastuksia ja varjoja on siellä täällä, eikä niitä onnistu edes muokkauksella saamaan ojennukseen.

    VastaaPoista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.