perjantai 10. heinäkuuta 2015

Vieraileva tähti

Me saatiin tänään yökylävieras Bellaa ilahduttamaan. Tämä otus on äitini koira Kicky, jonka vierailua on suunniteltu jo kesäkuun alusta, mutta nyt vasta saatiin sekin suunnitelma toteutettua.

Bella ilahtui kovasti Kickyn vierailusta ja se reippaasti esitteli Kickylle paikkoja. Piti sitä vähän Bellan Kickyä komentaakin, onhan tämä sentään neitinakin reviiri! Kicky itse oli aluksi kovin ihmeissään ja taisi sitä vähän jännittääkin, kun piti niin kovin kaikkea haukkua. Vanha hissi ja sen äänet oli hurjia. Onneksi se pikkuvieras kuitenkin nopeasti rentoutui ja otti paikakseen miun sängyn.
Kaksikon kanssa lähdettiin Ylistönmäkeen seikkailemaan. Kickyä en päästänyt metsässä vapaaksi, mutta Bella sai tepsutella vapaana, kuten aina. Kickylle kuitenkin yhdistin kaksi hihnaa, jotta sekin pääsi kauemmas pusikkoon tutkimaan.  Matkalla napsittiin niin yhteis-, kuin yksittäiskuvia. Postauksen alussa oleva yhteiskuva on ainut, jossa kumpikin otuksista näyttää koiralta, eikä viirusilmäiseltä saukolta. Kickystä on vaikea saada hyvää kuvaa, ainakaan kun kuvaajaa laiskottaa, eikä jaksa jäädä istuskelemaan auringon paahtaessa, että saisi edes muutaman kuvan napsaistua.
Onneksi sitä edes muutama siedettäväkin kuva tarttui mukaan.

Sanokaa muuten, että miltä kuvat teidän näytöillä näyttää! En ole ollenkaan varma, onko tämän uuden koneen näytön värit kohdillaan, joten kyselen teiltä apuja. Omalla näytöllä kuvat näyttää luonnollisen värisiltä. Jos teillä kuvat näyttävät liian kylmiltä tai muuta, niin kertokaahan!

1 kommentti:

  1. Värit näkyy minulla ainakin tosi kivasti:-) Ja tää on tosi mielenkiintoinen blogi<3

    VastaaPoista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.