maanantai 27. heinäkuuta 2015

Mökkeilyä

Viiden päivän mökkireissulta kotiuduttu! Pulikointia, juoksentelua, retkeilyä, kesästä nauttimista. Mukavaa oli, erityisesti Bellalla, joka sai kipitellä sydämensä kyllyydestä vapaana pitkin pihaa ja metsäteitä. Olisi se mukavaa aina asua niin syrjässä!
Mökkeilyn lisäksi me puuhailtiin muutakin. Perjantaina käytiin Kristiinankaupungissa katselemassa maailmaa. Samalla reissulla ajeltiin pitkin Satakuntaa. Nakki torkkui autossa koko ajomatkan kera omistajineen. Auton pysähtyessä, singahti se oitis pystyyn ja tutkimaan ulkomaailmaa.
Lauantaina lähdettiin Pomarkussa sijaitsevalle Isonevan soidensuojelualueelle reippailemaan. Retki meni kivasti lukuunottamatta erimielisyyksiä Luppelin kanssa. Retkellä Bella joutui olemaan kiinni, ettei lompsahtaisi suonsilmäkkeeseen tai jäisi vastaantulijoiden jalkoihin.


Mökkireissulta napsin paljon ihania kuvia. En melkein osannut päättää, että mitkä niistä laitan postaukseen, niin monta onnistunutta otosta napsin. Kuvasin taas koko reissun 50mm objektiivilla.

Näin reissun päätteeksi pääseekin nakin maailma syynäykseen. Bellan ruokavalioon tulee pieniä muutoksia, joita ovat mm. suurempi raakaruoan määrä ja suurempi aamumuroannos. Huomenna alkaa myös jotain muutakin uutta. Siitä saa vihiä käymällä stalkkimassa Youtube-kanavaamme, joka löytyy nimellä Hile ja Tassut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.