sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Hellepäiviä

On se mukavaa, kun vihdoin tuli lämmin. Ikuinen pessimisti jo näki sielunsa silmin, kuinka otsikoissa olisi lukenut "Vuonna 2015 lämpötila ei kertaakaan noussut hellelukemiin". Toisimpa kävi.

Asiasta Nakkikoiraan. Koiran kanssa tämä helle ei ole kaikkein maukkain mahdollinen ulkoilusää, joten ollaan laiskoteltu sisällä vilpoisessa. Tai no ollaan me ulkoiltu ja pyöräilemässäkin käyty kokeillaksemme uutta koppaa, joka onkin toiminut varsin hyvin. Eilen kierrettiin yli 20 kilometrin pyörälenkki poiketen välissä Palokan marketeillekkin. Luppeli kävi jopa uimassa oma-aloitteisesti. Hämmästys olikin suuri, kun neitinakki pulikoi kuin vanha tekijä.
Myös tänään käytiin pyöräilemässä. Onneksi oli jo hieman viileämpi, niin ei Luppeli ihan paahtunut "Nakkipakettiinsa". Poikettiin koirapuistoon seikkailemaan ja tervehtimään koirakavereita, joita ei harmillisesti sattunut oleman kuin yksi ja sekin toisella puolella. Juoksenteli se Nakki nyt hieman, kun innosti, mutta laiskaa oli.

Samalla reissulla poikettiin Kuokkalan kartanolle ja viherlandiaan, josta matkaan tarttui maukkaan vihreä nukkumatti himohamstraajan ikkulautaa koristamaan.Looppuun vielä mainitsen, että banneripaja on auki ja tällähetkellä ei jonoa ole lainkaan. Eli jos joku on grafiikkaa vailla, niin reippaasti vain tilailemaan!


1 kommentti:

  1. Oon ehkä luomas blogii, ni jos luon, tilaan tietysti sulta bannerin. xD

    VastaaPoista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.