maanantai 20. heinäkuuta 2015

Harjuilemassa

 Tänään otettiin mielikuvitus käyttöön ja reippailtiin vaihteeksi harjulle tutkiskelemaan. Kamera pääsi tietysti joukkoon ja sainkin kivoja kuvia napsittua. Erityisesti köyhälammen rannasta puun varjosta sain monta kivaa kuvaa, joista lempparini pääsikin postaukseen. Nämä kuvat on napsittu sillä uudella 50mm putkella. Olen edelleen ihan korviani myöten ihastunut tähän putkeen, se on niin mun juttu.

Lupsukka oli kivalla päällä. Se ei haahuillut ympäriinsä, vaan istuskeli kiltisti juuri siinä, missä tarkoituskin oli. Hyvä linssilude. Se on melkein yhtä paljon mukana tässä valokuvausharrastuksessa, kuin kuvaaja itse. :D

Bellalla on typerä tapa rähistä vastaantuleville koirille. Sain tämän jo kitkettyä pois keväällä, mutta nyt se on taas pahentunut. Bellalle onkin luvassa kunnon ohitustreenit seuraavaksi. Heti huomenna lähdetään nameinemme seikkailemaan.
Myös yksinoloharjoituksia on tehty. Bella on jo hieman itsenäistynyt ja sen pystyykin jättää omaan koppaansa yksin esim. syömisen ajaksi ilman kiljuntaa. Oventaaksekin pääsee jo pieneksi hetkeksi. Kyllä kai se siitä vielä oppii.
Hullu kokeilu. Minusta hurjan söpö.


Harjun portailla poseerausta.

1 kommentti:

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.