perjantai 5. kesäkuuta 2015

Varusteurheilija(ko?)

Niin täydellinen kokonaisuus metsälenkkeilyyn. Pehmoinen panta ja nahkaremmi.

Muuton jälkeen me ollaan alettu ulkoilemaan ihan älyttömästi. Päivään kuuluu ainakin kaksi pitkää, useamman kilometrin lenkkiä. Bella on vain iloinen tästä, sillä ulkoilu on sen lempi puuhaa. Se tosin on alkanut hieman laihtumaan, joten ruuan määrää nostettiin pikkuisen. 

Ruuasta puheen ollen. The ahmatti, kaikkimenee -tyyppi on alkanut nirsoilemaan. Aamumurot meinaa jäädä kippoon, ja jääkin, kunnes Tyypille tulee liian kova nälkä ja ne kikanat on pakko syyä. Liha kuitenkin maistuu, eli nirsoilu on vain raksujen kanssa. 
Epäilen, että raksunirsoilu johtuu uusien raksujen koosta. Bellan on hankalampi syödä suurempia raksuja, joten se varmaan yrittää välttää noidenkin syömstä. Pitää nyt katsoa, että pitääkö meidän vaihtaa raksuja joihinkin pienempi kokoisiin. 
Bella taitaa ymmärtää puhetta tai olla harvinaisen fiksu. Sanoin sille, että kun tämä pussi naksuja on syöty loppuun, kokeillaan eläinkaupasta lammasraksuja. Bella tuijotti siinä hetken ja hotki kipon raksuista tyhjäksi. :'D
 Olen yhtäkkiä jostain syystä alkanut käyttää hirveästi pantaa Bellalla. Aina tulee vain sujautettua se panta kaulaan ja valjaat ovatkin jääneet ihan käyttämättä. Nuo valjaat tuntuvat jotenkin niin huonosti istuvilta ja pelkään niiden painavan kainaloihin. Ostoslistalla onkin uudet valjaat. Kuten tavallista, en kuitenkaan osaa päättää, että millaiset. Toisaalta himoitsisin Rukan mini comfort valjaita, sillä ne vaikuttavat tukevilta ja ovat materiaaliltaan pehmoista. Niissä ei kuitenkaan ole oikein heijastimia ja niiden mahtuvuus talvitakin päälle epäilyttää.
Toiset himoitsemani ovat hurtan uudistetty y-valjas malli. Niissä on heijastimia ja pehmustetta sekä ne olisivat sitten samaa kuosia pannan kanssa.
Njäh. Pitää varmaan sitten ostosreissulla vain sovittaa ja katsoa, kumpi sopii paremmin.


Bellaselle tuli tänään postissa uusi nimilaatta pantaan. Vaihteluksi laatta on tällä kertaa pyöreä aijemman luunmuotoisen sijaan. Totesinkin, että tämä pyöreä on kivempi ja jotenkin paljon siromman näköinen, kuin luu. Laatan väri on, mikäs muukaan, kuin pinkki! :D
Fontiksi otin tähän myös eri fontin, kuin aijemmin. Uusi fontti olikin hurjan hyvä valinta, sillä omaan silmään se on tosi selkeä ja sopii laattaan hyvin.

1 kommentti:

  1. Meidän toinen koira aina kesällä jättää n.puolet aamuraksuista. Meillä se ainakin johtuu ihan siitä, että on lämmintä.

    Mutta kiva postaus jälleen. :)

    VastaaPoista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.