lauantai 6. kesäkuuta 2015

Totaalinen varusteurheilija


Niin siinä sitten pääsi käymään. Kauppareissu marketeille, eläinkauppa, karvapörriäinen, tukku rahaa ja värejä pursuavat hyllyt...

Käväistiin Mustissa ja Mirrissä kauppareissun aikana. Menin sinne ostamaan uudet kynsisakset Bellalle, kun vanhat tylsyivät käyttökelvottomiksi. Hyllystä löytyikin suloiset pinkit sakset, vielä hyvältä merkiltä.

Mutta ei se siihen jäänyt...

Sorruin sitten ostamaan ne haaveilemani Rukan valjaat Bellalle. Ajattelin siinä vain kokeilla noita valjaita, kun sattuivat sopivasti olemaan siinä.
Nehän sitten vain sujahtivat Bellan päälle ja istuivat niin täydellisesti, etten kerinnyt edes sekunnin murto-osaa miettiä päätöstä, kun olin jo ostanut nuo... Ovathan nuo kyllä kivat. Pehmoisat ja joustavat sekä erittäin nerokkaasti suunnitellut niin, ettei koiran ole mahdollista puikahtaa noista ulos.

Tuli sitä samalla muitakin heräteostoksia haalittua. Mukaan lähti nimittäin hieman hintava, mutta ällön söpö nahkapanta pinkillä vuorella. Olen kuolannut näitä Feelin pantoja siitä saakka, kun ne kauppaan tulivat. Nyt sitä omistaa oman sellaisen! Nämä on vaan niin ihania. Nätit koristetikkaukset, värikkäät kuosit, pehmeän ja laadukkaan oloinen nahka, pikkuiset kimmeltävät strassit. Namskis!

Älyttömästi pinkkiä.


 Rukan valjaissa renksu oli hassun pikkuinen. Hyvin siihen silti mahtui paksu BGB lukkokin.Päivän opetus: Älä päästä allekirjoittanutta ja supersuloista karvapörriäistä eläinkauppaan rahan kanssa. Koskaan.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanat ostokset! Bellakin näyttää tykkäävän:) Bellalla on hyvä omistaja kun ostaa sille kaikki viimesen päälle:) Hyvin istuu valjaatkin:)

  VastaaPoista
 2. Ihana toi panta! Meidän villiksellä on myös nuo Rukan valjaat, mutta keltaiset ja ollaan todettu hyviksi :)

  VastaaPoista
 3. Oi! Hienoja varusteita on Belluska saanut. Haluaisin itsekin koiran mutta meillä ei olisi aikaa hoitaa sitä koska koulu, työt ja harrastukset.D;

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus :) itse haluaisin ostaa kaikkea ällö söpöä meidän koiralle mutta kun cm on poika nii ei kehtaa käyttää pinkkiä cx. Onneksi voi käyttää keltaista ,sinistä ja vihreää ;)

  VastaaPoista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.