maanantai 15. kesäkuuta 2015

Rentoa menoa


 Päevee, vai pitäisikö sanoa iltaa lukijaiset.

Luppelille tuli tänään uusi häkki. Metallinen Little & Bigger merkkinen häkki toisiksi pienimmässä koossa, mitkä lie mitat ikinä olivatkin. Värivalinta on "hyvin yllättävä", nimittäin vaaleanpunainen. Enää taitaakin puuttua Lusun valikoimasta pinkki takki ja sadeviitta. :'D

Lusunen on aikaisemmin tottunut olemaan häkissä yksin ollessa, niin hommattiin sille sitten tännekkin häkki, jos se vaikka auttaisi sitä oppimaan yksin oloon. Hyvin nuo muutamat hetket menikin, Lusunen inisi vain hetken, mutta rauhoittui yllättävän pian. Se jopa meni sinne itse kaivelemaan peittoansa.

Tänään oltiin illalla ennen hämärää valokuvausretkellä. Taas jälleen me mentiin siihen samaan puistoon lahden rannalla. Se kun on niin kiva paikka nurmiaukeineen. :D
Lusunen sai kipsutella pitkin nurmia ja tutkiskella päivän merkinnät kaikessa rauhassa, kun the valokuvaaja pysähtyi kuvaamaan vähän väliä.

 Huomenna miulle tulee vihdoin kauan ja hartaasti odottamani työpöytä ja satulatuoli. Ei tartte enää niska köyrys kykkiä sängyllä kirjoittamassa postausta samalla, kun huomaa pohjalautojen antavan periksi ja upotessa patjoineen laatikkoon. Enää se toimiva kone puuttuu. Jospa sekin jo pian ilmaantuisi tänne ilahduttamaan. Niin tarpeekseni olen saanut tästä samsungista, ettei sanat riitä.

Juhannukseksi on suunniteltu reissua ainakin yhteen kansallispuistoon, jos vain sää sallii. Toivottavasti ei hirveän märkää olisi, niin saisi kuviakin otettua. Eikä sitä kyllä ole kiva mettäs rämpiä kaatosatees läpimärän takin kans. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta, eikös sitä niin tavata sanoa.
 Pihlajankukkia. Kuvan otin Sigman macro asetuksella, jota en ole ennen kokeillut kuin pari kertaa. Kun tämän macron laittaa päälle, pystyy objektiivilla normaalin 1,5 metrin tarkennusmatkan sijaan kuvaamaan n. 35 sentin päästä. 
Tämä koiranputkikuva on jotenki tosi nami, vaikka se onki vähä jännän värinen. Toisaalta juuri se väri tuo siihen sen utuisen tunnelman. Kuvasta tulee jotenki mieleen pehmeä peti lämpöisessä huoneessa, kun ulkona tuiskuaa tuuli ja on pureva pakkanen.
Tai sit sitä on joku vähä väsyny.


1 kommentti:

  1. Hyvä postaus ja ihanat kuvat ^^ meillä on muuten sama häkki :D

    VastaaPoista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.