torstai 4. kesäkuuta 2015

Pistettihi ranttaliks

 Koirapuisto on koirien leikkipuisto. Kirjaimellisesti.
Tänään käytiin valloittamassa Aatoksenkadun koirapuisto. Bellanen on siellä vieraillut aikaisemmikin, kun on Jyväskylässä käyty, mutta mukana olleet kolme äitini koiraa pääsivät ekaa kertaa tähän puistoon.
Kaikista puistoista, missä mie oon käyny, on tämä ehdoton lempparini. Pikkukoirien puolella on hurjan monipuiliset maastot ja puita on kivasti. Puistossa on mäki, joka oli kiva tähyilypaikka näille pikkuisille. Sieltä sitten komennettiin isojen koirien puolella olleita koiria.
Jyväskylässä panostetaan ihan eri tavalla koiraihmistenkin ulkoilumahdollisuuksiin, kuin esim. Lapualla ja Seinäjoella. Täällä on kaksi hyvää koirapuistoa ja koirille tarkoitettu, aidattu, koirauimaranta. Täällä on ilo asua koiran kanssa.

Punkkeja puistossa ikävästi kyllä on, eipä niiltä taida enää oikein missään välttyä. Teurastin eräänkin pikkupunkin, joka meinasi syödä Tuutikin. Bellasella on onneksi ötökkämyrkyt niskassa, mutta nämä kolme muuta ei oo vielä sitä saanut.

Se tunne, kun kaikki, mistä olet syyttänyt objektiivia, olikin kameran vika.
Kuvasin tänään jälleen 550D:llä, mutta objektiivina oli Sigma, sillä kun pääsee lähemmäs kaukana viilettäviä hauvoja. Se oli sellainen "ahaa" elämys. Kuvista tuli melkein jokaisesta todella hyvä, eikä lujaakaan menevä otus tärähtänyt. Turhaan olen siis syyttänyt Sigmaa tärähtäneistä kuvista.
Tänään vaihdettiin myös isäni kanssa kameroita, näin ainakin aluksi. Isäni otti siis tuon miun tonnisatasen ja mie sain tämän 550D:n.
 Kickynen


 Tico ja koirapuiston toinen käyttäjä. 

 Lebbatsu <3 On se nii nätti.


Tuutikki lörppäkorva. Sen korvat menee aina ihan miten sattuu, kun se juoksee. 

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia! Varmaan oli koirista hauskaa juoksennella :)

    VastaaPoista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.