sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Vesileikkejä ja tokoilua

 Eilen illalla auringonlaskun aikaan käytiin Bellan kanssa ottamassa hämäräkuvia. Heti kuvaustuokion alkuun totesin, että on aivan liian hämärää normikuville ilman jalustaa, joten ne saivat jäädä. Nämä erilaiset kuvat onnistuivatkin kivasti.
 Tänään taasen lähdettiin läheisen lammen rannalle. Tehtiin alkuun toko harjoituksia ja temppuja. Luoksetulo sujui hyvin, mutta paikalle jäämisessä on petrattavaa. Aina, kun pääsin muutaman askeleen päähän, oli se jo hyppimässä syliin. Nopeasti Bella kuitenkin oppi ja loppuun saatiinkin pari hyvääkin kertaa. Seuraaminenkin onnistui hyvin, jos ylimääräisiä pomppimisia ei oteta laskuihin mukaan.
Perustemput, istuminen, maahan meno ja tassu sujuivat tuttuun tapaan hyvin. Lusu on aina sen tassunsa kanssa ja jos on jokin vaikeampi temppu, jota se ei heti hoksaa, tarjoaa se tassua.
 Koulutustuokion jälkeen mentiin rantaan, jossa Bella kahlaili vedessä. Heitin sille veteen naksuja, joita se pyydysti. Uimaan ei Bella kuitenkaan ryhtynyt, eikä se koskaan ole mikään vesipeto ollutkaan. Se viihtyy kahlailemassa, mutta kun uimaan sitä yrittää, räpiköi se rantaan minkä koivistaan pääsee.


Kun Bella sai tarpeeksen kahlailuista, sai se etsiä naksuja nurmikolta. 

Tyytyväinen Lusu.

Kuten kuvista saattaa huomata, on täällä jo melkein täysi kesä. Ainut mikä puuttuu, on lämpö. Vaikka tänäänkin oli lämmintä, ei kuitenkaan ollut kesäisen lämmintä. Sitä odotellessa.

6 kommenttia:

 1. Täälläkin puuttuu enään lämpö. Hienoja kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Voisitko joskus tehdä semmoisen bannerin jossa olisi myös gerbiilejä?

  VastaaPoista
 3. Vähän kiva toi bannerin fontti! :D nyt taas kyselen mut muistatko mistä oot ladannu ja minkä niminen? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Miul ei oo mitää muistikuvaa, että mistä sen latasin, mutta nimi on Kitten klub. Bannerissa fontti on capsilla ja siihen on lisätty viiste.

   Poista
 4. Miksi ei ole enää keppihevospostauksia ja ne on poistettukin täältä D':

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastauksen tähän olisit saanut lukemalla tuon laatikon tuosta kommentoinnin alapuolelta. Blogi ei ole enää keppihevosblogi ja näin ollen eivät ne enää kuulu postausten sisältöön. Halusin aloittaa blogin puhtaalta pöydältä, joten kaikki keppihevospostaukset ovat tämänvuoksi poistuneet.

   Poista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.