lauantai 23. toukokuuta 2015

Testissä Hau Hau Champion kanakierre


Hau-Hau Champion Täyslihaherkut -tuotesarja koostuu 100 % luontaisista ainesosista valmistetuista, lisä- ja säilöntäaineettomista, herkullisista liha- ja kalamakupaloista. Varmista, että koiralla on aina raikasta juomavettä saatavilla. Säilytä tuote kuivassa ja viileässä.
Teksti kopioitu Hauhaun kotisivuilta.

Eilen testattiin Hauhaun kanaherkkuja. Testiraatina oli Bellan lisäksi perheen kolme muuta kääpiöpinseriä, Tuutikki, Kicky ja Tico. 


 Hauhaun herkut ovat vehnättömiä, joka on vain hyvä asia. Vehnä aiheuttaa usein allergiaa koirille, joten suosin koirilla tuotteita, jotka eivät sitä sisällä. Nämä eivät sisällä myöskään mitään keinotekoisia väriaineita tms, jotka ovat täysin turhia, eivätkä ainakaan edistä terveyttä. Liian monissa koirille tarkoitetuissa herkuissa on nykyään kaikkea turhaa, joten ei tule kovin usein mitään sellaisia ostettua.

Hauhaun kanakierteissä, joita me testattiin, on valmistustaineina kana ja turska. Herkut tuoksuivatkin kalalle, mutta haju ei kuitenkaan ollut epämiellyttävä, kuten joissakin koiranruuissa ja herkuissa. Itse inhoan sellaisia, jotka haisevat pahalle, haju jää sormiin ja kaikkeen mihin niillä kosket. Vaikka näissäkin on oma hajunsa, ei se kuitenkaan ollut niin voimakas, että se lemuaisi metrien päähän. Näiden haju ei myöskään tarttunut sormiin, joten se lähti yhdellä pesulla pois. Joskus on tullut pestyä käsiä oikein urakalla, kun joidenkin herkkujen haju jämähti sormiin.

Herkkujen pakkauskin oli hyvä, pussin suulla oli sulkumekanismi, joten herkkuja ei tarvitse poistaa pussista säilyttääkseen ne ilmatiiviisti ja suojassa ahneilta suilta.
 Testiraati. Vasemmalta lähtien Kicky, Tuutikki, Bella ja Tico.

Herkut olivat pussissa kierteisinä tankoina, joita leikkelin pienempiin osiin, jotta niitä voi käyttää koulutuspalkkiona. Herkut olivat sen verran pehmeitä, että leikkaaminen kävi tavallisilla saksilla vaivatta, eivätkä palaset sinkoilleet holtittomasti ympäriinsä. 

Herkut maistuivat testiraadille erinomaisesti. Siitä ei tosin ollut epäilystäkään, erityisen ahneita kun nuo sattuvat olemaan. Herkut katosivat parempiin suihin hyvin nopeasti. Koska herkut olivat pehmeitä, oli pikkuisen Bellankin helppo ne syödä. Usein suuremmat ja kovemmat herkut Bella pepentää murusiksi ja jättää osan syömättä. Näiden avulla Bella jopa vihdoin hoksasi, että mitä se vilkuttaminen on. (; 


Plussat ja miinukset 

+ Herkut ovat vehnättömiä, eivätkä sisällä väriaineita tms. 
+ Herkut tuoksuivat ihmisnenäänkin hyvältä, eikä haju ollut liian voimakas
+ Herkuista ei jäänyt käsiin voimakasta hajua, kuten useimmista herkuista
+ Maistuivat testiraadille erinomaisesti
+ Herkkujen pussi on uudelleensuljettava
+ Herkut olivat pehmeitä, joten ne on helppo pienenkin koiran syödä

Miinuksia ei ole

Kesäkuun alussa jälleen testataan. Silloin on vuorossa jälleen Hauhaun tuote, tosin tällä kertaa raksut. Testiin pääsee Hauhau Champion Super Premium Kana-peruna nappulat. Onko sinulla kokemusta hauhaun herkuista?

4 kommenttia:

 1. Meidän koirat RAKASTAA Hauhaun kanafileitä. :) Olisi kivaa jo stestaisit niitäkin! Se on meidän koirien ehdoton lempiherkku. ;3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidänkin koira pitää kanafileistä, joten suosittelen (tai ainakin koiramme suosittelee ;D) niitä!

   Poista
 2. Hyvä postaus :)! Meidän koirat on näistä Hauhau-herkuista kans tykänneet :)

  VastaaPoista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.