sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Se on kesä sit

Me ollaan ny sit Jyväskyläläisiä! Vielä on laatikoita purettavana ja huone sisustettavana.

Tänään oli kiva sää jä lähdettiin jätskille satamaan. Kierrettiin ensin lenkki rantatietä pitkin, jossa Lusulla oli paljon tutkittavaa ja ihmeteltävää. Erityisesti rullaluistelijat olivat hurjia ja niitä piti komentaa, kun ohi menivät. Koirien ohituksissa Lusu käyttäytyi tosi nätisti, eikä edes yrittänyt rähjätä.
Sillat oli Lusun mielestä hurjia, eikä kaiteen lähelle voinut mennä. muuten Lusua ei jänskättänyt hirveästi, mitä nyt jotain uusia ääniä säpsähteli.

Mulla oli mukana kamera, kuten aina, mutta tällä kertaa ei ollutkaan tonnisatasta. Kuvasin isäni 550D:llä, jota saan käyttää. Objektiivina tässä on sama 18-55mm, mikä miulla on toisena putkena, mutta tässä on kuvanvakain, joka on kyllä ihan hyödyllinen.
 Postauksen kuvat luonnollisesti on otettu kaikki tällä paketilla. Itse nään kuvanlaadussa huomattaviakin eroja 1100D:hen verrattuna. Erityisesti värit ovat aivan toista luokkaa.


Jätskikiskalla Lusunen sai maistaa mehujäätä, joka sattumoisin sopi väriltään Lusun kuosiin. :D Samalla ihmeteltiin varpusia ja isoja vinttikoiria, jotka ohitse kulkivat.

Bella oli jostain napannut jo ensimmäisen punkkinsakin. Se oli onneksi kiinni varsin karvattomassa kohdassa, joten sen huomasi. Lusunen saa siis myrkyt niskaan, jotta öttiäiset pysyvät loitolla.

Huomenna on luvassa testipostaus Lusun uusista raksuista.

Vielä loppuun; Hyvää kesälomaa kaikille, joilla sellainen on alkanut! 

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus, varsinkin jäätelökuva on tosi suloinen :3

    VastaaPoista
  2. Voitko laittaa blogiin sitten kuvia teidän asunnosta:3

    VastaaPoista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.