lauantai 18. huhtikuuta 2015

Sigma 70-300mm f4-5.6 DG macro

 Uusi upea objektiivi!
Olen kaivannut tuon kameran mukana tulleen pikkuobjektiivin rinnalle jotain toista objektiivia ja tälläkertaa sellaiseksi löytyi Sigman telezoomi.
Objektiivi oli näin kivaksi objektiiviksi todella halpa. Luulin pitkään, ettei alle 200e saa hyvää objektiivia, mutta tämä osoitti luuloni vääriksi!
Tässä koko tämänhetkinen kuvauskalusto. Canon EOS 1100D, Canon EF-S 18-55mm, Sigma 70-300mm sekä Sigman mukana tullut iloinen yllätys, vastavalosuoja Sigmaan. Näiden kameranosien lisäksi löytyy vielä kameran jalka, joka nyt ei päässyt kuvaan, kun ei ole mukana.
 Tänään lähdettiin sitten testaamaan tätä uutta putkea kuvauksessa. Sää ei ollut kaikkein paras kuvaussää, varsinkaan kaupungissa, jossa on jo valmiiksi harmaata. Ihan kivoja kuvia silti tuli otettua. 
Objektiivi osoittautui todella hyväksi ostokseksi. Sillä sai nättejä macrokuvia, jonka lisäksi myös muunaliset kuvat onnistuivat. Pitkän zoomin ansiosta sain kuvia sorsista, jotka lähtivat karkuun, kun niitä lähestyi. 
Objektiivissa on sekä manuaalinen, että automaattinen tarkennus, joita kumpaakin testasin. Tarkennus on suht äänekäs, mutta hyvä. Tarkennusmatkahan tässä on 1.5m, joka meinasin alkuun unohtua koko ajan. 
Mistä kuvasta pidit eniten? 

2 kommenttia:

  1. Omaa silmääni miellytti eniten vikakuva. Kaikki kyllä hienoja!

    VastaaPoista
  2. Sorsakuva miellytti silmää. Enemmän luonnon eläimistä kuvia :3

    VastaaPoista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.