maanantai 20. huhtikuuta 2015

Kesää kohden

Heipsan!

Sunnuntaina me lähdettiin Bellan kanssa objektiivin testausreissulle. Mentiin tuttu metsälenkki, jossa on kivoja kuvausmaastoja. Kuvista tulikin monista kivoja.
Sää oli tuona päivänä ihan kiva, vaikkakin kovin aurinkoista ei ollut. Ei sentään satanut, mutta tuuli senkin edestä.

 Tänäänkin lähdettiin kuvaamaan! Pitkästä aikaa aurinko paistoi kunnolla, joten kuviin tuli kiva valaistus ja värit. Lusukin oli tänään parempi kuvattava, kuin eilen, sillä se ei kaahottanut kutsuista huolimatta päättömästi. Tänään oli tosi lämmin ja kesäinen päivä joten kummallekkin tuli kuuma, vaikka metsässä kuljettiin.
Lusu sai olla koko ajan, kun metsässä oltiin, vapaana. Helpottaa kuvaamista ja Lusu saa liikkua mielensä mukaan. Asfalttitielle kun tultiin, oli Bella tietenkin remmissä.

 Retkellä bongailin muurahaispesiä. Monissa pesissä oli muutama muurahainen kävelemässä pinnalla, mutta tämä oli jo ihan hullua! :D Pesä oli kirjaimellisesti musta muurahaisista. Kuinka tuollainen määrä edes on mahtunut niin pikkuiseen pesään?

Leskenlehtiäkin tuli vastaan sekä eilen, että tänään. Eilen löydettyjä oli muutama siellä täällä, mutta näitä tänään nähtyjä oli paljon ja ne olivat suuria. Lämpö varmasti saanut kukatkin heräämään. Yksi sitruunaperhonenkin nähtiin, mutta se keskesi kadota, ennen kuin sain siitä kuvaa.

Mistä kuvasta pidit?

Onko teillä jo näkynyt kukkia ja hyönteisiä?

5 kommenttia:

 1. Kuvat 3, 6 ja 8 olivat suosikkejani. :3 Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 2. Ihanan kesäisiä kuvia! Tääläkin on aurinko paistanut jo parina päivänä, kyllä se kesä sieltä vielä tulee ;)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia!

  Haluaisin kysyä miten oot saanu tonne oikeaan alareunaan ton "Takaisin sivun yläreunaan"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tehty koodilla. Sen tekemiseen tarvii siis sen koodin (jota en nyt muista), kuvan url-osoitteen(itse latasin kuvan tinypiciin). Koodi laitetaan sivupalkin alimpaan gadgetiin. Siihen valitaan sieltä HTML/JavaScript.
   Voin laittaa tarkemmatkin neuvot, jos tarvitset (: Laita vaikka emailia.

   Poista
 4. Söötti toi Bella.♡ paras kuva? Varmaan toi viimeinen, jossa on noita leskelehtiä.:D ja onhan niitä kukkia ja hyönteisiä näkynyt.:)

  VastaaPoista

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.