perjantai 10. huhtikuuta 2015

Ilta-auringossa

 Tänään jälleen käytiin Bellan kanssa kahdestaan lenkillä. Tällä kertaa suunta oli metsäpolulle, jossa Bella sai olla vapaana. Otus ottikin vapaudesta ilon irti ja vipelsi pitkin pusikkoja.
Otin jälleen kameran mukaan ja kuvasin Lusbetin touhuja. Kuvista tulikin jälleen tosi kivoja. Aurinkokin paistoi nätisti puiden lomasta, joten kuviin tuli kiva valotus. Bella on kiva kuvattava, kun siihen tehoaa houkuttimet, eikä se ole päätön säntäilijä, kuten koirat yleensä. :D
Vaikka aamulla sää oli tylsän harmaa ja kylmä, oli jo illemmalla aurinkoista ja ilmakin oli lämmennyt.Loppuun vielä vertailuksi muokattu ja muokkaamaton kuva. Vasen on siis muokattu ja oikea muokkaamaton. 

Mulla on suunnitteilla postaus, jossa kerron, kuinka muokkaan kuvat blogiin. Postaus on luvassa, kunhan saan tekstit kirjoitettua, kuvat muokattua ja otettua muutaman kuvan uudella objektiivilla, jonka tilasin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Bella ja Bitti ovat omiani, Kicky ja Tuutikki ovat äitini
-Kuvaan Canon EOS 760D:llä ja 85mm f1.8, 50mm f1.8 ja 24mm f2.8 -objektiiveilla. Videoissa joskus käytössä Canon EOS 550D

Kiitos kommentistasi!
Kommenttisi tulee näkyviin, kunhan olen hyväksynyt sen.